reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Ja dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gine Jakoś trzeba dziś w pracy przeżyć mimo tylu wrażeń od wczoraj A wieczorem spotkanie z przyjaciółkąCześć dziewczynki jak wam mija dzień ❤
Ja już po pobraniu krwi morfo TSH zelazo itd (zaległe badania jak znalazł)
Tak mnie dzis ciągnie na rosol
A wy jakie plany na dzisiaj?
Nie martw się zaraz będzie serducho jak dzwonDziewczynki chciałabym Wam przedstawić mój zarodeczek, na razie nie ma serduszka - albo go nie widać, za tydzień (18.02) usg serduszkowe. Wg usg 6t3d czyli pokrywa się z wyliczeniami. Jestem szczęśliwa i spokojna.
Zobacz załącznik 1078812
Aneczka_87
Aktywna w BB
Ja się nie odzywam ale to tylko dlatego, że myślami jestem już na wizycie, która mam pojutrze... Wierzę, że musi być dobrze, ale to moja pierwsza ciąża, do tegi6mam Hashimoto i wiecie milion myśli i emocjiWiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Ja się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzykJa dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gine Jakoś trzeba dziś w pracy przeżyć mimo tylu wrażeń od wczoraj A wieczorem spotkanie z przyjaciółką
Aneczka_87
Aktywna w BB
Też mam wizytę w czwartekJa się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk
phatarno
Do mnie zaczyna dobierać,że będzie ok. Tylko jeszcze serduszko ,ale to tylko kwestia czasu. Ostatnio było wszystko ok.
Ciąża wewnątrzmaciczna,Więc dobrze. W ogóle dla mnie super,że owu wróciłamtakże to bardzo dobry znak [emoji779][emoji779][emoji7][emoji7]
Miałam mieć w lutym pierwszy monitoring po histo, a tu ciąża . Mega zaskoczenie. Biorąc jeszcze ilość zbliżeń w okolicy możliwej owu JEDEN RAZ ,po prostu to był nasz czas i tyle [emoji7][emoji7][emoji7]
Ha, ja dokładnie to samo!! Dziś miałam wizytę żeby omówić wyniki wymazów, AMH itd, a zobaczyłam już malutkiego kropka <3
reklama
bleucoco
Ależ będzie piękny widok ❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań Będzie przy nas tylko inaczej U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresowaćJa się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk