reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ależ będzie piękny widok 😍❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań :) Będzie przy nas tylko inaczej :) U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresować :)
Ja nie mowie nikomu innemu do serca potem bd obwieszczać całemu światu 🤣❤️

Nawet nie chce myśleć o tym... 🙄 A mam skłonności do przesady i paniki więc pewnie cały tydzień bym przepłakała. Nie chcę sobie tego robić bo wiem, że nie podejdę do tego racjonalnie 😉 a te kilka dni już wytrzymam z myślą, że może już później będzie ładnie widać serduszko, dostanę kartę ciąży (nie pamiętam kiedy dostałam w poprzedniej ciąży) i będę się mogła już wyluzowac, że wszystko idzie ok 😃
Tylko jak chcesz iść na wizytę z serduszkiem, to zaplanuj ja tak na 6+1-6+3 przynajmniej, bo wcześniej może być tylko pęcherzyk, więc jak chcesz poczekać na serduszko, to nie ma sensu iść po koniec piątego tygodnia, bo czasem może być, a czasem nie ;)

U mnie dziś "tak se" totalnie. Ciągle mam odczucie, że coś bym chciała ale sama nie wiem co. Czuję się głodna ale na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze ☹️ i kręci mi się w głowie co jakis czas. Na szczęście nie muszę nigdzie dziś wychodzić bo pogoda też dorzuca swoje 3 grosze 🙄. Obiecałam sobie, że się nie położę bo jak tylko to zrobię to przepadnę i już nie wstanę ale chyba nie dam rady dotrzymać postanowienia i pójdę sobie polezec leniwie. Byle do wieczora przetrzymac 😂

Ależ będzie piękny widok 😍❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań :) Będzie przy nas tylko inaczej :) U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresować :)
Moze to wczesna ciaza. Ja ost miesiaczke maialm 07.01. A zaszlam najprawdopodbniej 25.01. Bo mam dlugie nieregularne cykle. O poerwsza Corke staralismy sie 16 cykli-bedzie dobrze Kochana
😘

reklama
Pisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...
Ppdezjewam że to puste jajo

Jedyna nadzieja była w tym że na treningu mi moc spadnie e jednak nie
No nic a nic dałam sobie taki wycisk a siła jeszcze została
To jeszcze wczesna ciąża, daj sobie czas.. A może będzie taka cudowna bezobjawowa?? Trzymamy tu za Ciebie kciuki :)!

Do góry