reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mi dzis plecy bolą ale zrobilam rajd po sklepach i mam za swoje :)
Mam tak koszmarną cerę, że aż nie mogę na siebie patrzeć... Pryszcze gorsze niż u 13 latki... W pierwszej ciąży to samo miałam. Na dodatek coś mnie brzuch pobolewa. Sama nie wiem czy to żołądek czy coś innego. Dlatego chwila książki i do spania żeby głupich myśli nie mieć

reklama
Mi dzis plecy bolą ale zrobilam rajd po sklepach i mam za swoje :)
Zazdroszczę
Ja dziś jedynie na rowerze jedyna aktywność do pracy i spowrotem, a teraz w trasie siedzę na tylku aż chyba mi się płaski zrobił
Mam już dość tego siedzenia
A jeszcze jakaś 1h jazdy została

Ja odstawiłam córkę dość niedawno ma 2 lata z hakiem
Zdarza mi się jeszcze ja karmić tak raz na 2 tyg jak coś jej się nagle przypomni ale to trwa jakieś 5sekund i już nie chce.
Ja bym się lekarzem wogole nie przejmowała to jest stary mit z tym złowrogim wyrzutem oksytocyny (ta ilość szczególnie na takim etapie jest znikoma).
Nie mam zielonego pojęcia czemu lekarze aż tak nie uaktualniają wiedzy to jest przerażające. Jedynie jak występują skurcze czy szyjka jest w złym stanie to powinno się pomyśleć o odstawieniu. I tu jak najbardziej się zgodzę

Ja miałam mocne parcie na karmienie mocno jestem nakręcona w tym temacie.
I przeszłam kilka problemow lakracyjnych z których udało się wyjść. więc mogę służyć pomocą jak komuś będzie zależało oczywiście.
Moim trzem kuzynkom i jednej koleżance udało się karmić dzięki mojej pomocy więc coś tam umiem przekazać z tego doswiadczenia no i z tego co dowiadywałam się od cdl
O, to witaj w klubie... To co ja przeszłam przy kp syna to był obłęd... W życiu tylu łez nie wylałam... Ale byłam zdesperowana żeby kp...
Syn wagę urodzeniową! Osiągnął mając 2 miesiące... [emoji849] Karmiłam przez dren i w ogóle... Modlilam się o każdy dodatkowy dzień kp, a Teraz... Nie mogę przestać [emoji2356][emoji1787]

Terminy są zbliżone więc może byśmy się zobaczyly zresztą ciekaw ile z nas urodzi w terminie [emoji4][emoji848]
Ja córkę urodziłam tydzień przed terminem. Nie miałam skurczów tylko zaczęły mi wody odchodzić, ale tak powoli, że byłam pewna, że mi już coś nie trzyma i się lekko posikałam (kilka razy😆). Inaczej sobie to wyobrażałam;)

reklama
Do góry