reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Widzę z tabelki, że na razie są dziewczyny z TP do połowy października, czyli pewnie dojdzie do nas drugie tyle [emoji5]
O tak jeszcze dużo dojdzie i jak miesiąc się skończy to też będą dochodzić bo te z końcówki mogą się dowiadywać bardzo późno nawet już wątek listopadowy powstanie a do nas moga wciąż dołączać te co robiły test już po okresie :)

A i ja z Krakowa jestem w tabelce Poznań się wkradł :)

@Spark w jakim wieku masz dzidzie? Często karmisz ? Są tu jeszcze jakieś mamy karmiące ? Długo zamierzacie karmić ?
Ja mam córkę 2l4m i nadal ja karmie 🤭w zasadzie to tylko do spania ale jestem pewna ze lekarz mnie opierdzieli jest spoko ale starszej daty wiec będzie kręcił nosem [emoji85]

reklama
Do góry