reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Oby tylko poród dziś mi się nie śnił [emoji23] Niż nie się nie wyspie [emoji23]
Dobranoc [emoji4]
Oj to ja jestem przykładem się się bólu nie zapomina nigdy ale mówię o części naturalnej mojego porodu bo to trauma jakich mało
Pamiętam wszystko dokładnie z godzinami i ile razy lekarze przychodzili co dokładnie mówili itp ból dokładnie pamiętam z godzinami jak patrzyłam na zegarek prawie umierając wyliczalam czas jak opętana zegarek chyba trzymał mnie przy życiu

Na szczęście skończyło się cesarka więc tu bólu i w trakcie i po nie było więc tu akurat nie miałabym czego zapominać bo bólu po prostu nie było.

Dojechalaaaaam :)
Teraz relaks

Dobranoc niech wam się dobre szczęśliwe i realistyczne sny przyśnią

reklama
Ja poród wspominam ok tylko nie wiem na jaką cholerę zgodziłam się na sn skoro załatwiony miałam papier na cc. No ale młoda i głupia byłam.
Poszłam na Kozaka pod oxy Ale szybko kazałam się ciąć[emoji1787][emoji1787][emoji1787] cc raz dwa ,zero bólu , blizny wcale nie widać więc gitara[emoji108][emoji108]
Tym razem też cc będę chciała chociaż zobaczę co doktor powie bo niestety po ciąży miałam kilka operacji i nie wiem czy już nie byłoby za dużo [emoji6]
Karmiłam 9 miesięcy i sam przestał bo mu zaczęły iść zęby. Karmienie wspominam miło,zero kłopotów , boli . Fajny czas.

Ja tez już nie pamietam bólu porodowego w sensie jak bolało inaczej nie decydowałabym się na drogie dziecko. Napewno bolało skoro pamietam ze w głowie myślałam żeby tylko wyjęli szybko TO ze mnie. Wywoływali oxy bo już było 10 dni po tp. Prosiłam o znieczulenie i cesarkę powiedziałam ze nawet zapłacę, ale udało się bez niczego. 5 godzin i wyszedł uparciuch [emoji6] Próg bólu mam bardzo duży przechodziłam wiele operacji w dzieciństwie i jako nastolatka. Ale odrazu po urodzeniu i zaszyciu zaczęłam chodzić i ogarniać siebie i mała, także teraz tez u mnie SN.

Dzięki za odzew o karmieniu [emoji4] moja nie chce się odstawić nawet się nie zapowiada nie wiem jak się za to zabrać [emoji85][emoji30]

reklama
Dzien dobry :) a ja juz na nogach... mamy piekne -6 na termometrach i pizdzi.... chyba podrzuce mloda pod szkole i spadam do wyra :D mialam od razu po zakupy jechac ale nie jestem pewna czy mi sie chce [emoji23]

Do góry