reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się <3
Bardzo mi przykro.. wiem jak się czujesz.. trzymaj się... 😭

Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]Bardzo mi przykro, dużo siły.

Kochana strasznie wspolczuje :( wysylam duzo duzo sily :*
Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]

O kurcze :) moja to jeszcze spi :) odkad siedzi w domu to pozniej chodzi spac a pozniej spi i spi :) chociaz rano mam chwile ciszy :)
Ruda u mnie to samo, przynajmniej rano spokój ;) zaraz wstanie, odpalę Librusa i po śniadaniu znowu posiedzimy nad lekcjami do południa. Edukacja domowa pełną parą 👌

No ja wlasnie dostalam maila ze mmsem mamy wysylac dla kobietki od angielskiego zadania ;) jak dobrze ze teraz w abonamentach mmsy są za darmo :D bo tak jak bylo kiedys to czlowiek by nie zdazyl zarobic na te mmsy [emoji23]
Ruda u mnie to samo, przynajmniej rano spokój ;) zaraz wstanie, odpalę Librusa i po śniadaniu znowu posiedzimy nad lekcjami do południa. Edukacja domowa pełną parą [emoji108]

Możesz zasugerować pani od angielskiego aplikacje Whatsapp. Bo mmsy nie wszyscy mają za free na dodatek to serio archaizm [emoji14]
No ja wlasnie dostalam maila ze mmsem mamy wysylac dla kobietki od angielskiego zadania ;) jak dobrze ze teraz w abonamentach mmsy są za darmo :D bo tak jak bylo kiedys to czlowiek by nie zdazyl zarobic na te mmsy [emoji23]

reklama
W ogóle teraz ze wszystkim mamy łatwiej. Jak ja byłam w pierwszej klasie to zadania mogłabym dyktować przez telefon tylko i to stacjonarny 😅

Do góry