reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Soifa,
bardzo mi przykro.
Dużo sił Ci życzę.
Nie poddawaj się i nie obwiniaj.
Pamiętaj, to brutalna loteria.
I mówię to ja po dwóch obumarłych ciążach.

Wrzuciłam fotę z USG na tę stronę z fb.
Napisali: dziewczynka [emoji4]

Ja mam spadek formy od dwóch dni.
Kręgosłup daje czadu, brzuch pobolewa. Sił brak.
Od tego leżenia w łóżku nabawię się chyba odleżyn [emoji849]
Mam tak dziwnie wilgotno i już sobie wkręciłam sączenie wód płodowych.
Powinnam odciąć internet.
Dobrze, że w sobotę wizyta u ginekologa.
A w ogóle to dziś zaczęłam 15 tydzień.
To dziecko to chyba przykleiło mi się do kręgosłupa, bo brzuch mam wciąż niewielki.
Przy chłopcach to już w 2 miesiącu mnie mocno wydęło.

reklama
Soifa... Bardzo mi przykro, tym bardziej że sama niedawno straciłam dzieciątko.. :(

U mnie dalszy ciąg bezkofeinowy, na samą myśl o kawie mnie mdli i robi mi się niedobrze. Za to tak samo jak w 1 ciąży- mnóstwo nabiału jem/pije. Maślanka zamiast kawy, płatki cornflakes zamiast chleba itd.dobrze że mlecznych a nie np. Fastfoodow 😂😁

Komu dobrze [emoji23] a u mnie byle mieso, byle dobrze przyprawione, byle smacznie i sycąco :D i nie dziwie sis ze mi brzuch juz tak odskoczyl [emoji23]
Soifa... Bardzo mi przykro, tym bardziej że sama niedawno straciłam dzieciątko.. :(

U mnie dalszy ciąg bezkofeinowy, na samą myśl o kawie mnie mdli i robi mi się niedobrze. Za to tak samo jak w 1 ciąży- mnóstwo nabiału jem/pije. Maślanka zamiast kawy, płatki cornflakes zamiast chleba itd.dobrze że mlecznych a nie np. Fastfoodow [emoji23][emoji16]

Tez wkleiłam wczoraj usg na tą stronke z Facebooka ale w sumie odpisała mi jakaś przypadkowa osoba, nikt w moderatorów ☹ nie wiem ile sie czeka na odzew

reklama
Do góry