reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Soifa,
bardzo mi przykro.
Dużo sił Ci życzę.
Nie poddawaj się i nie obwiniaj.
Pamiętaj, to brutalna loteria.
I mówię to ja po dwóch obumarłych ciążach.

Wrzuciłam fotę z USG na tę stronę z fb.
Napisali: dziewczynka [emoji4]

Ja mam spadek formy od dwóch dni.
Kręgosłup daje czadu, brzuch pobolewa. Sił brak.
Od tego leżenia w łóżku nabawię się chyba odleżyn [emoji849]
Mam tak dziwnie wilgotno i już sobie wkręciłam sączenie wód płodowych.
Powinnam odciąć internet.
Dobrze, że w sobotę wizyta u ginekologa.
A w ogóle to dziś zaczęłam 15 tydzień.
To dziecko to chyba przykleiło mi się do kręgosłupa, bo brzuch mam wciąż niewielki.
Przy chłopcach to już w 2 miesiącu mnie mocno wydęło.

reklama
Soifa... Bardzo mi przykro, tym bardziej że sama niedawno straciłam dzieciątko.. :(

U mnie dalszy ciąg bezkofeinowy, na samą myśl o kawie mnie mdli i robi mi się niedobrze. Za to tak samo jak w 1 ciąży- mnóstwo nabiału jem/pije. Maślanka zamiast kawy, płatki cornflakes zamiast chleba itd.dobrze że mlecznych a nie np. Fastfoodow 😂😁

Komu dobrze [emoji23] a u mnie byle mieso, byle dobrze przyprawione, byle smacznie i sycąco :D i nie dziwie sis ze mi brzuch juz tak odskoczyl [emoji23]
Soifa... Bardzo mi przykro, tym bardziej że sama niedawno straciłam dzieciątko.. :(

U mnie dalszy ciąg bezkofeinowy, na samą myśl o kawie mnie mdli i robi mi się niedobrze. Za to tak samo jak w 1 ciąży- mnóstwo nabiału jem/pije. Maślanka zamiast kawy, płatki cornflakes zamiast chleba itd.dobrze że mlecznych a nie np. Fastfoodow [emoji23][emoji16]

Tez wkleiłam wczoraj usg na tą stronke z Facebooka ale w sumie odpisała mi jakaś przypadkowa osoba, nikt w moderatorów ☹ nie wiem ile sie czeka na odzew

reklama
Do góry