reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja też nie mam doświadczenia, ale w ogóle się nie stresuje tym. Zamierzam działać intuicyjnie. Nawet nie interesuje się poki co rzeczami dla dziecka,bo to jeszcze dluuuuga droga. Natomiast przeglądam mnóstwo stron z ładnymi ciuchami dla kobiet w ciąży i kupuje kosmetyki pielegnacyjne [emoji4]

Ja to samo! W końcu jak inne daja radę to i ja na pewno dam[emoji16] Takie wyczekane dzieciątko [emoji173]️ Żadnych ubranek nie mam. Kiedyś kupiłam w zara home kozaczki różowe i tak je trzymam! Ale to z myślą prezentu dla kogoś, może się przydadzą [emoji7] Kupiłam sukienkę weselna, mega piękna bo śluby 4 miałam mieć w tym roku....

Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]

Bardzo mi przykro [emoji26] Trzymaj się kochana, życzę Ci dużo siły. Przytulam

jestem po wizycie wg usg 10+1 :) dzidzia rośnie, serce pika :) dla tych co pamiętają ze miałam coś co było prawdopodobnie dodatkowyn płatem łożyska na usg jakby calkowicie znikło, niby pepowina jest pogrubiona ale wyglada na to ze wszystko jest ok [emoji4] następna wizyta za miesiąc, a za 2 tyg prenatalne prywatne :)

To wspaniała wiadomość, teraz możesz być spokojna! Super, ze zniknęło [emoji846]

strasznie mi przykro, trzymaj się, bądź silna..
Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]

u mnie kp tez na początku masakra... bol okropny mały 3 miesiace wisiał non stop z przerwą na spacer i drzemki tylko na mnie bo inaczej plakal... sama walczyłam bez żadnej wiedzy i pomocy ale udalo się i było coraz lepiej, pozniej jak sie unormuje wszystko to już z górki :)
Unormowalo by Sie wszystko u mnie też był ból na początku potem Wogule znikł i bylo ok wszystko to tylko taki początek

Hej, ja już powolutku wstaje.. Mąż mnie podrzuci na zrobienie krzywej cukrowej i badań tarczycy.. Mam nadzieję, że wytrzymam to badanie 🤮

reklama
Do góry