reklama
Doriiss
Fanka BB :)
Tez pierwsze dzieciątko?
[emoji16] Tak pierwsze, jestem totalnie zielona. Mam zamiar dużo czytać, zdać się na intuicje i myslec pozytywnie [emoji23]
Doriiss
Ja też nie mam doświadczenia, ale w ogóle się nie stresuje tym. Zamierzam działać intuicyjnie. Nawet nie interesuje się poki co rzeczami dla dziecka,bo to jeszcze dluuuuga droga. Natomiast przeglądam mnóstwo stron z ładnymi ciuchami dla kobiet w ciąży i kupuje kosmetyki pielegnacyjne [emoji4]
Ja to samo! W końcu jak inne daja radę to i ja na pewno dam[emoji16] Takie wyczekane dzieciątko [emoji173]️ Żadnych ubranek nie mam. Kiedyś kupiłam w zara home kozaczki różowe i tak je trzymam! Ale to z myślą prezentu dla kogoś, może się przydadzą [emoji7] Kupiłam sukienkę weselna, mega piękna bo śluby 4 miałam mieć w tym roku....
Doriiss
Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]
Bardzo mi przykro [emoji26] Trzymaj się kochana, życzę Ci dużo siły. Przytulam
Doriiss
jestem po wizycie wg usg 10+1 dzidzia rośnie, serce pika dla tych co pamiętają ze miałam coś co było prawdopodobnie dodatkowyn płatem łożyska na usg jakby calkowicie znikło, niby pepowina jest pogrubiona ale wyglada na to ze wszystko jest ok [emoji4] następna wizyta za miesiąc, a za 2 tyg prenatalne prywatne
To wspaniała wiadomość, teraz możesz być spokojna! Super, ze zniknęło [emoji846]
Anna_87
strasznie mi przykro, trzymaj się, bądź silna..
Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]
Anna_87
u mnie kp tez na początku masakra... bol okropny mały 3 miesiace wisiał non stop z przerwą na spacer i drzemki tylko na mnie bo inaczej plakal... sama walczyłam bez żadnej wiedzy i pomocy ale udalo się i było coraz lepiej, pozniej jak sie unormuje wszystko to już z górki
Unormowalo by Sie wszystko u mnie też był ból na początku potem Wogule znikł i bylo ok wszystko to tylko taki początek
reklama
Powodzenia nienawidzę badań na czczo w ciąży [emoji2961] moja córunia wstała dziś o 6:10....
Hej, ja już powolutku wstaje.. Mąż mnie podrzuci na zrobienie krzywej cukrowej i badań tarczycy.. Mam nadzieję, że wytrzymam to badanie [emoji2961]