reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Eh, właśnie gotuje zupę. Wyjęłam mięso żeby dorzucić warzywa i tak mi zasmierdzialo, że pożegnałam się ze śniadaniem... Kurde kończę 12 tydzień już powinno być lepiej...

Soifa,
bardzo mi przykro.
Dużo sił Ci życzę.
Nie poddawaj się i nie obwiniaj.
Pamiętaj, to brutalna loteria.
I mówię to ja po dwóch obumarłych ciążach.

Wrzuciłam fotę z USG na tę stronę z fb.
Napisali: dziewczynka [emoji4]

Ja mam spadek formy od dwóch dni.
Kręgosłup daje czadu, brzuch pobolewa. Sił brak.
Od tego leżenia w łóżku nabawię się chyba odleżyn [emoji849]
Mam tak dziwnie wilgotno i już sobie wkręciłam sączenie wód płodowych.
Powinnam odciąć internet.
Dobrze, że w sobotę wizyta u ginekologa.
A w ogóle to dziś zaczęłam 15 tydzień.
To dziecko to chyba przykleiło mi się do kręgosłupa, bo brzuch mam wciąż niewielki.
Przy chłopcach to już w 2 miesiącu mnie mocno wydęło.
Patrz na to 10+1 na czczo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
20200325_065523.jpeg

Tem link co jest wyżej jak normalnie wyszukiwałam na facebooku mi nie wyskakiwał. Tzn pojawiały się inne grupy o tej nazwie. Teraz dopiero mi sie pojawiła dokładnie ta grupa

Wspolczuje Wam mdlosci i obrzydzenia do miesa :) ja typowy miesozerca i jakby mnie cos dopadlo to bym chyba z glodu sie przekrecila [emoji23] i do doslownie [emoji23] ale moze bedzie juz coraz lepiej dziewczyny :) podobno przechodzi :)

reklama
Tem link co jest wyżej jak normalnie wyszukiwałam na facebooku mi nie wyskakiwał. Tzn pojawiały się inne grupy o tej nazwie. Teraz dopiero mi sie pojawiła dokładnie ta grupa

No ja tez szukałam ale dopiero jak otwarlam wszystkie grupy to zostało wyświetlone.

O właśnie mnie zaakaceptowali.

Powiedz czy Ty miałaś opis na zdjęciu - twoje dane, wymiary i data porodu?

Do góry