monami
Fanka BB :)
ja nie miałam ani razu!!!! :/ wtf?!
Różnie lekarze do tego pochodzą. Moj nie robi jak ciąża jest wzorowa i wszystko jest ok bo po co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do tej pory miałam 2 razy .ja nie miałam ani razu!!!! :/ wtf?!
Ja przed porodem mam jeszcze trzy razy KTG zaplanowane ale to chyba też ze względu na cukrzycęJa tam się czuje spokojniesza po KTG. I też nigdy nie wiadomo kiedy idealna ciąża przestanie być idealną. Ale rzeczywiście to zależy od lekarza.
Nie martw się. Ja z córką jedni jedyne miałam w dniu porodu.ja nie miałam ani razu!!!! :/ wtf?!
Spokojnie. Ja w poprzedniej pierwsze ktg w dzień porodu...czy tam w dzień przyjęcia do szpitala.ja nie miałam ani razu!!!! :/ wtf?!
Tez nie mialam ani razu ktgRóżnie lekarze do tego pochodzą. Moj nie robi jak ciąża jest wzorowa i wszystko jest ok bo po co ?