reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój lekarz tydzień przed planowaną cesarką kazał przyjechać do szpitala na ktg . Czyli w ten czwartek jadę , mam nadzieje że do tego czasu dojdę do siebie bo przeziębienie mnie wzięło na całego [emoji20]
O to widzę nie jestem sama, mnie jakieś choróbsko trzyma od piątku, a planowana cesarka za tydzień w środę.
Życzę zdrówka!

reklama
Dziewczyny ja juz po wizycie [emoji4] wiem na czym stoje. Tak jak myślałam czeka mnie cc . Termin już ustalony na 29 września, także zaczynam wielkie odliczanie . Zostało 11 dni [emoji173]
Wooow! No same wrześniówki nam się robią! Ale zostańcie już z nami ;) W którym tyg teraz jesteś? Albo inaczej, w którym tną dokładnie?

Wooow! No same wrześniówki nam się robią! Ale zostańcie już z nami ;) W którym tyg teraz jesteś? Albo inaczej, w którym tną dokładnie?
Hehe wrzesniowki to już pewnie w większości rozpakowane[emoji16] z reszta mi tu dobrze [emoji6]

gdyby nie ta planowana Cesarka to na bank bym odnosiła do października bo lekarz stwierdził, że pozamykana na 3 spusty jestem i żadnych oznak zbliżającego się porodu nie ma [emoji16]
W dzień cięcia będzie 39+2 jeśli dobrze liczę [emoji4]

reklama
Do góry