reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Gorąco znowu. Mąż odsypia bo o 1w nocy wrócił z delegacji. Michał śpi.
Ja już po porannej kawie.
Na 9 jadę spotkać się z gościem od naszych mebli kuchennych...a później mam nadzieję na leniwy dzień chociaż w ogródku i na budowie jest co robić :/

reklama
Moja mam mi to samo powiedziała że chłopaki wolą wcześniej niż dziewczyny. Ja razem z siostra przenoszone.
U mnie w rodzinie z kolei odwrotnie :D dziewczyny praktycznie zawsze wcześniej (ja moja urodziłam w 38tc) a chłopaki w terminie lub najczęściej po.
Córka dała pospać do 8ej[emoji50] mąż nawet nie chrapal, materac na ziemi chyba przestał mi przeszkadzać, a dzisiaj W KOŃCU składamy łóżko i znowu się będę do nowego przyzwyczajać [emoji23] miłego dnia!

U mnie w rodzinie z kolei odwrotnie :D dziewczyny praktycznie zawsze wcześniej (ja moja urodziłam w 38tc) a chłopaki w terminie lub najczęściej po.
Córka dała pospać do 8ej[emoji50] mąż nawet nie chrapal, materac na ziemi chyba przestał mi przeszkadzać, a dzisiaj W KOŃCU składamy łóżko i znowu się będę do nowego przyzwyczajać [emoji23] miłego dnia!
A ile się na takie łóżko czeka?
Czy wy składanie dopiero teraz bo wcześniej nie chcieliście w trakcie remontu?

No u Ciebie ta położna wcześniej to taka spokojniejsza ciąża myślę...zależy jeszcze pewnie od położnej co z niej za człowiek.
W mojej przychodni dziwna ta babka. Przynajmniej jak do Michaśka przyjeżdżała to ja z nią kontaktu nie złapałam.
A jak zapiszę do Lublina to nie wiem czy ona te 25km dojedzie...a nie wiem ile ja w stanie będę do niej jeździć.
Chyba,sobie daruję.
Mi się wydaje że im się opłaca dojeżdżać. U nas jest walka o pacjentke [emoji1] moja 20 km dojeżdża A wiem że nie ma do mnie najdalej.

Oglądacie zaćmienie księżyca? U nas super widać. Księżyc jest ciemny, prawie bordowy.
Tak ja usiadłam sobie na dworze i patrzyłam na ten piękny księżyc:tak: i nagle patrzę coś się do mnie skrada, pomyślałam że to kot:unsure: ale patrze a tu taki długi ogon :eek: cholera lis do mnie przyszedł to ja w nogi do domu :surprised: wyszłam na taras z drugiej strony a on znowu do mnie i tak przez godzine ganialam się z lisem zamiast księżyc oglądać:rofl2: wlazł na podwórko i nie umiał wyjść:szok: ale się strachu najadlam:shocked2:

Tak ja usiadłam sobie na dworze i patrzyłam na ten piękny księżyc:tak: i nagle patrzę coś się do mnie skrada, pomyślałam że to kot:unsure: ale patrze a tu taki długi ogon :eek: cholera lis do mnie przyszedł to ja w nogi do domu :surprised: wyszłam na taras z drugiej strony a on znowu do mnie i tak przez godzine ganialam się z lisem zamiast księżyc oglądać:rofl2: wlazł na podwórko i nie umiał wyjść:szok: ale się strachu najadlam:shocked2:
O masz, jeszcze lisa brakowało. Na nie trzeba uważać bonto często ma wscieklizne.

reklama
Ja też powinnam mieć wizytę 1 w środę ale położna u lekarza mi doradzila żeby się zapisać na czwartek, bo mój gin wraca z urlopu po dwóch tygodniach i powiedziała, że będzie masakra z pacjentami także jej posluchalam i idę 2sierpnia:)

Do góry