reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak ja usiadłam sobie na dworze i patrzyłam na ten piękny księżyc:tak: i nagle patrzę coś się do mnie skrada, pomyślałam że to kot:unsure: ale patrze a tu taki długi ogon :eek: cholera lis do mnie przyszedł to ja w nogi do domu :surprised: wyszłam na taras z drugiej strony a on znowu do mnie i tak przez godzine ganialam się z lisem zamiast księżyc oglądać:rofl2: wlazł na podwórko i nie umiał wyjść:szok: ale się strachu najadlam:shocked2:
Ło matko! Juz widze jak ja bym spierniczala [emoji33]

reklama
Dzień dobry,
dzisiaj kolejny upalny dzień:crazy:
W nocy pobolewal mnie brzuch, chyba wnętrzności są mocno skopane. I do tego maluszek się rusza i rozciąga i twardnieje mi wtedy brzuch. Dzisiaj i jutro zamierzam odpoczywać i nic nie robić.

Czy któraś z was kupuje zabawki emitujące biały szum? Te szummisie. Zastanawiałam się czy to się w jakikolwiek sprawdza.

Ja już dzisiaj grzybków nazbieralam:D
20180728_075531.jpg

Załączniki

• 20180728_075531.jpg
    20180728_075531.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 335
Czy któraś z was kupuje zabawki emitujące biały szum? Te szummisie. Zastanawiałam się czy to się w jakikolwiek sprawdza.

My puszczaliśmy biały szum z telefonu. Wszystkie możliwe dźwięki, wszystkie poziomy głośności i nic nie pomagało naszej córce zasnąć... Miała te dźwięki gdzieś. Za to my robiliśmy się od razu senni [emoji1] Niby na większość dzieci to działa, ale może warto najpierw sprawdzić puszczając taki dźwięk z telefonu?

Dzień dobry,
W nocy pobolewal mnie brzuch, chyba wnętrzności są mocno skopane. I do tego maluszek się rusza i rozciąga i twardnieje mi wtedy brzuch. Dzisiaj i jutro zamierzam odpoczywać i nic nie robić.

Ja uzywalam szumu z aplikacji na telefonie i u nas bomba, zreszta moj do 2 lat zasypial przy szumie ;) Ale szumisia nie kupuje, moja siostra ma i on tak jakos dziwnie szumi, na jej syna nie dziala wcale i uzywa suszarki..

Dzień dobry,

Ja dostałam szumisia od przyjaciół. Im się bardzo sprawdził przy synku wiec kupili i nam. :)

Masz rację, zobaczę najwyżej włączę oczyszczacz powietrza na full i on wtedy szumi.
Najgorzej że o mnie wtedy też usypia, liczę że moje dziecko będzie spiochem po rodzicach :-)

A jak co to kupię szummisia.

My puszczaliśmy biały szum z telefonu. Wszystkie możliwe dźwięki, wszystkie poziomy głośności i nic nie pomagało naszej córce zasnąć... Miała te dźwięki gdzieś. Za to my robiliśmy się od razu senni [emoji1] Niby na większość dzieci to działa, ale może warto najpierw sprawdzić puszczając taki dźwięk z telefonu?

Dzień dobry,

Ja mam szumisia. Z pierwszym synkiem się nie sprawdzalo (ale też nie było problemów ze snem) przy drugim synku nas uratował. Do dziś zdarza się nam nad ranem go włączyć (syn przeszło 8, 5 miesiąca ma)

reklama
U nas nie tyle ten szum usypia co po prostu "utrzymuje" dłużej sen. Bez szumu syn budzi się częściej, czasami przy drobnym halasie a czasami też w ciszy. Przy wlaczonym szumie pobudek jest mniej :D

Do góry