Emol
Fanka BB :)
To u nas takiO taki. Dokładnie jak na zdjęciu z winterpack'iemZobacz załącznik 881205
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u nas takiO taki. Dokładnie jak na zdjęciu z winterpack'iemZobacz załącznik 881205
O ja właśnie tez Junama chciałam tylko ten ze złotym stelarzem. Widziałaś go może na żywo? I napisz jak ogólnie wózek czy nie jest za ciężki i czy wygodny w prowadzeniu?Co sądzicie??? Biały czy czarny ??? Mąż jest za czarnym ja za białym. Oboje kochamy kolor czarny. Będzie dziewczynka. Pooomozcie [emoji856]Zobacz załącznik 881124
Krytyka też mile widziana.
Jednak cybex? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]U mnie taki Zobacz załącznik 881217
Warto tez rozwazac opcje w druga strone. Jeśli ciaza będzie przenoszona, bo lekarz zle wyliczyl tp, a do szpitala jeszcze nie polozy "bo dopiero 40tc" to tez niedobrze. Wiadomo, w 42tc tez sie rodza dzieci i wszystko ok, ale mimo wszystko warto orientacyjny termin znac. Zeby sie nie okazalo ze mialo byc ok, a tu nagle zielone wody, dziecko na antybiotyku od urodzenia itp
Jednak cybex? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]
BiałyCo sądzicie??? Biały czy czarny ??? Mąż jest za czarnym ja za białym. Oboje kochamy kolor czarny. Będzie dziewczynka. Pooomozcie [emoji856]Zobacz załącznik 881124
Krytyka też mile widziana.
U mnie dzisiaj 30+0.