reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale na białym wystarczy mieć nawet niezbyt czyste ręce podczas ściągania gondoli i będzie w tym miejscu szare. Jesienią nie trudno o takie sytuacje.

Ten dół chyba nie jest materiałowy tylko z jakiegoś tworzywa - tak wyglada przynajmniej wiec jeśli tak jest to szybciutko pewnie się zetrze. Gorzej by było na materiale
[emoji15]

Biały......
Nie wiem czy kojarzysz..byl temat na tapecie o czarnych wózkach.....dziewczyny pisaly swoje za.i przeciw...

Co do tp
Z OM 12. Październik
Ale owulka i zaplodnienie bylo 2 dni pozniej....i tak tez wyszlo na usg serduszkowym i 1 badaniu prenatalnym

Ostatnia edycja:
Warto tez rozwazac opcje w druga strone. Jeśli ciaza będzie przenoszona, bo lekarz zle wyliczyl tp, a do szpitala jeszcze nie polozy "bo dopiero 40tc" to tez niedobrze. Wiadomo, w 42tc tez sie rodza dzieci i wszystko ok, ale mimo wszystko warto orientacyjny termin znac. Zeby sie nie okazalo ze mialo byc ok, a tu nagle zielone wody, dziecko na antybiotyku od urodzenia itp ;)

W sumie racja, ale wydaje mi się ze łatwiej jest wywoływać porod niż zatrzymać - mam na myśli mycie okien, spacery po schodach, sex sex i sex :D

Ale tym to się będę martwić jak już będzie powyżej 38 tygodni :p

Mnie dziś lekarz powiedział ze ściagają mi szew 2,3 października. Wtedy jest duże możliwość ze poród zacznie się do kilku dni

Trochę źle wkleilam odpowiedź, ale mam nadzieję, że odczytasz:)
Tak doczytałam. Dziękuję.
No ja na czczo mam tak między 85 a 90
Natomiast po śniadaniu od 100 do 148

Myślałam, że to poniżej 100 powinno być. A to 120-140 to już trochę spokojniej będę na to patrzeć. [emoji5]
Dziękuję Ci bardzo [emoji8]

reklama
Do góry