reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

O taki. Dokładnie jak na zdjęciu z winterpack'iemZobacz załącznik 881205
To u nas taki
Screenshot_2018-07-24-23-58-29.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-24-23-58-29.jpg
    Screenshot_2018-07-24-23-58-29.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Co sądzicie??? Biały czy czarny ??? Mąż jest za czarnym ja za białym. Oboje kochamy kolor czarny. Będzie dziewczynka. Pooomozcie [emoji856]Zobacz załącznik 881124
Krytyka też mile widziana.
O ja właśnie tez Junama chciałam tylko ten ze złotym stelarzem. Widziałaś go może na żywo? I napisz jak ogólnie wózek czy nie jest za ciężki i czy wygodny w prowadzeniu?

Warto tez rozwazac opcje w druga strone. Jeśli ciaza będzie przenoszona, bo lekarz zle wyliczyl tp, a do szpitala jeszcze nie polozy "bo dopiero 40tc" to tez niedobrze. Wiadomo, w 42tc tez sie rodza dzieci i wszystko ok, ale mimo wszystko warto orientacyjny termin znac. Zeby sie nie okazalo ze mialo byc ok, a tu nagle zielone wody, dziecko na antybiotyku od urodzenia itp ;)

tak szczerze to do głowy mi nawet nie przyszło że mogłabym urodzic później.... nie strasz... teraz będe się baniować .... :(

Kojarzycie rozmiarówkę C&A ubranek niemowlęcych?
Chyba raczej zawyżona czy się mylę?
@Emol ty chyba z c&a masz ubranka. Chcę kilka 56 zamówić ale tersz mnie tknęło czy nie za luźne będą I jednak 50 brać.

Kilka dni mnie tu nie było i tyle stron do nadrobienia ;) mąż ma urlop więc czasu nie mam :p a jeszcze żniwa u rodziców. Uwielbiam! Ale mogę tylko popatrzeć:p
Chwalicie się wózkami to i ja się pochwale. Od początku chcieliśmy wózek retro.. I znaleźliśmy ideał :) Baby Merc Classic Retro :p dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia więc uciekam :) Pozdrawiam!

reklama
Do góry