Miao
Fanka BB :)
My też kupiliśmy Inglesine Trip jak córka wyrosła ze spacerówki z wózka 3w1. Wyrosła na kilogramy, bo jak miała 2,5 roku przekroczyła 15 kg, a większość wózków jest do 15. Inglesina na rynku polskim też jest zazwyczaj podawana jako do 15kg, bo w UE wszystkie wózki mają obowiązek być do tych 15. Nawet jak wózek jest produkowany na np. rynek amerykański i tam jest do 25 kg, to u nas nie będą się wychylać i podadzą 15, bo więcej nie muszą.Ja miałam inglesine trip, bardzo fajnie nam się współpracowało czeka na kolejnego dzidzia bo syn nie zdołał jej zajechać
Nie wiem niestety dalej jaki wózek kupimy na początek. Mam po starszej Bugaboo Frog (poprzednik Cameleona). Ma chyba 15 lat i jest nie do zdarcia. Ale jest koszmarnie niski! Teraz chcę koniecznie wózek, do którego nie będę się musiała tak schylać, bo wtedy miałam koszmarne problemy z kręgosłupem... I znalazłam tylko Stokke Trailz, który opisują jako specjalnie podwyższony dla wygody rodziców. Ale kosztuje tyle co Bugaboo, czyli koszmarnie dużo. My za Bugaboo daliśmy tylko 1000zl z wszystkimi dodatkami. Za Stokke bym musiała dać sporo więcej, nawet za używany...
Znacie jakieś inne wózki z wysoko umiejscowioną gondolą?