Jsawww
Fanka BB :)
No pewka .... inaczej bym z lozka nie wstała z RR 80/50Dzień dobry :-) pijesz kofeinową ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewka .... inaczej bym z lozka nie wstała z RR 80/50Dzień dobry :-) pijesz kofeinową ?
Dzięki dziewczyny,człowiek taki zielony jest,że szok. Wiadomo,że nie chcę pierdół nakupować.
Z tym muslinem to tez własnie mi sie nie podoba,a to takie drogie jest :/
Dwa tygodnie szybko zleca . Trzeba ufać lekarzowi w końcu wie co robi .Ja już po wizycie, ale normalne usg miałam bo dr stwierdził że polowkowe zrobimy za dwa tygodnie kiedy mały podrosnie. Może to i dobrze, lekarzowi ufam więc spokojnie poczekam:-)
Gdzieś wyczytałam (bo ciągle mam nadzieję ze moje dzieci będą miały jeszcze czarne wlosy za Tata a nie ciemny blond za mną [emoji23] ) ze mogą się zmieniać do 7 lat. Oczy podobno do 3 (my mamy brąz i synek starszy też, a młodszy narazie szare i nie chcą się zmienić )Ogólnie z włosami to ja mam zagadkę. Po prawej moje, po lewej córki. Ja miałam takie jasne jak ona do trzeciego roku życia. Ona ma 6 i delikatnie tylko przeszły w brąz Zobacz załącznik 857126
Boś dobra mama jestZobacz załącznik 857144 A ja z innej beczki .... taka ze mnie matka roku ze zaspalam rano i razem z synem wstaliśmy późno przez co on zaspał do szkoły .... i zamiast szybko gonić na następna lekcje ( do szkoły jedzie autobusem 40 min a autem ze mną ok 20) to machnęłam ręka i powiedziałam żeby dalej szedł spać ale teraz za to dostałam kawę do lozka hehe
WitajHej hej
Mam termin na 7.10
Jestem mamą czteroletniego Antosia. Podobno szykuje mu się brat
Witajcie
Super, gratulacjeJa juz po usg polowkowym. Szymek zdrowy i bardzo ruchliwy. wszystko idealnie.