reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja juz po usg polowkowym. Szymek zdrowy i bardzo ruchliwy.:) wszystko idealnie.

Załączniki

• 2018-05-14 22.57.42.jpg
    2018-05-14 22.57.42.jpg
    447,2 KB · Wyświetleń: 94
Dzięki dziewczyny,człowiek taki zielony jest,że szok. Wiadomo,że nie chcę pierdół nakupować.
Z tym muslinem to tez własnie mi sie nie podoba,a to takie drogie jest :/

Zdecydowanie bardziej muślin i bambus mi się sprawdził niż flanele ;) na cito to tylko tetry w zasadzie wystarczą, a bambus czy muślin ktoś może przynieść w prezencie po porodzie :)

Ogólnie z włosami to ja mam zagadkę. Po prawej moje, po lewej córki. Ja miałam takie jasne jak ona do trzeciego roku życia. Ona ma 6 i delikatnie tylko przeszły w brąz :pZobacz załącznik 857126
Gdzieś wyczytałam (bo ciągle mam nadzieję ze moje dzieci będą miały jeszcze czarne wlosy za Tata a nie ciemny blond za mną [emoji23] ) ze mogą się zmieniać do 7 lat. Oczy podobno do 3 (my mamy brąz i synek starszy też, a młodszy narazie szare i nie chcą się zmienić :D)

Zobacz załącznik 857144 A ja z innej beczki .... taka ze mnie matka roku ze zaspalam rano i razem z synem wstaliśmy późno przez co on zaspał do szkoły .... i zamiast szybko gonić na następna lekcje ( do szkoły jedzie autobusem 40 min a autem ze mną ok 20) to machnęłam ręka i powiedziałam żeby dalej szedł spać :yes: ale teraz za to dostałam kawę do lozka hehe
Boś dobra mama jest :D

reklama
Do góry