NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja dla dziewczynek miałam 7 ulubionychTo tak jak ja... my nawet imię dla chlipca mamy (Marcel albo Oliwier), a dla dziewczynki pustka w glowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dla dziewczynek miałam 7 ulubionychTo tak jak ja... my nawet imię dla chlipca mamy (Marcel albo Oliwier), a dla dziewczynki pustka w glowie
To trzymam kciuki!Kurcze ja jeszcze nie znam płci, ale czy tak czy siak brak mi pomysłu. Zwlaszcza dla chłopca:/ chociaż dla dziewczynki też ciężko. Mnie się od dawna podoba Emilka albo Hania, ale mąż nie chce. Jemu się podoba Weronika, ale mam już w rodzinie i tak jakoś mi nie pasuje. Mam nadzieje, że dzis wieczorem okaże się kto u mnie siedzi, wtedy zaczniemy negocjacje. Jakos z synem poszlo latwo, zaczęłam mówić, że będzie Jaś i tak zostało
Trzymam.kciuki!Dzień dobry .
Już mam kilka stron do nadrobienia bo dziś pospalam dłużej .
Powodzenia fla wszystkich na dzisiejszych wizytach
Ja dziś też czekam z niecierpliwością do 16:00 na moje polowkowe....
Trzymam kciuki &&&&&Dzień dobry .
Już mam kilka stron do nadrobienia bo dziś pospalam dłużej .
Powodzenia fla wszystkich na dzisiejszych wizytach
Ja dziś też czekam z niecierpliwością do 16:00 na moje polowkowe....
Potwierdzam i ja. Z tym, ze termometr mialam tez taki z miękką koncowka do pupy, bo podobno dokladnien mierzy i nadal.go uzywam. Kocykow mam pelno, ale.uzywam.trzy, cztery, pieluchy tetrowe do wszystkiego, mialam z 5 i brakowalo mi czesto, a do noszenia na.poczatku mialam rożek zapinany na.rzep-Termometr mam taki bezdotykowy który mierzy temp z odległości,
-kocyki mam różne polarowe, minky, bawełniane, dziergane na szydełku, nie zastanawiałam się za bardzo nad ich składem bo jak syn był malutki to i tak zanim go położyłam na czymkolwiek to rozkładalam czystą pieluche tetrowa,
- Body polecam z c&a
- Jak ja byłam w szpitalu to ubieralam młodego w ubranka szpitalne, zawijalam w cienki rożek też szpitalny i przewiazywalam wstążka żeby mi było lepiej trzymać,
- Do wózka miałam prześcieradło, i kocyk, a zimą spiworek i kocyk.
- Pieluchy tetrowe 20 służyły do wszystkiego, flanelowe 6 służyły na początku jako ręcznik, kocyk
- Poczytałam trochę o bambusowych pieluszkach, ni i jak przeczytałam że to wiskoza bambuaowa do produkcji której używa się mnóstwo chemii to mój entuzjazm trochę zmalał, ale ponoć przyjemne w dotyku jest
No właśnie wiem że nie wszystkie dziewczynki lubią czesanie [emoji1] może mi się trafi [emoji1][emoji1][emoji1]Zeby sie jeszcze moje dziewcze chciało czesac w ogole, o kitkach nie wspomnę
Uwierz, że lepiej mieć taką, która uwielbia się czesac niż taka, która na widok szczotki ucieka [emoji14] a włosy po pupę i 'jestem roszpunka obetne jak przyjdzie książę' [emoji23]No właśnie wiem że nie wszystkie dziewczynki lubią czesanie [emoji1] może mi się trafi [emoji1][emoji1][emoji1]
[emoji16][emoji16][emoji16]Uwierz, że lepiej mieć taką, która uwielbia się czesac niż taka, która na widok szczotki ucieka [emoji14] a włosy po pupę i 'jestem roszpunka obetne jak przyjdzie książę' [emoji23]
Moja daje się rozczesać raz na 5 dni. Ale robię jej warkocza z tych rozczochranych włosów, kiedyś koka robiłam. Niestety nie mam siły z nią wojować rano :-) A obciąć włosów sobie nie da (nie mogę jej przetłumaczyć, że to nie boli, a nawet jej pokazywałam filmiki z obcinania na YouTube). Ma już włosy do pośladków prawie (a ma tylko 3,5 roku). Poza tym jak warkocz by miał być krótszy, to byłby płacz - ona chce być przecież Elzą...No właśnie wiem że nie wszystkie dziewczynki lubią czesanie [emoji1] może mi się trafi [emoji1][emoji1][emoji1]