Otoona
Fanka BB :)
Witaj [emoji4]. Mój Wojtuś też będzie miał brata [emoji4].Hej hej
Mam termin na 7.10
Jestem mamą czteroletniego Antosia. Podobno szykuje mu się brat
Witajcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj [emoji4]. Mój Wojtuś też będzie miał brata [emoji4].Hej hej
Mam termin na 7.10
Witajcie
Ja sie delikatnie sugeruje tym:Nie no...wiem, ze piekne [emoji16] Janusza i Cipka tez nie wezmiemy...[emoji5] w zasadzie to nie wiem na ile sa popularne te imiona, bo nie mam stycznosci z dziecmi,tyle co w rankingach podpatrze. Franek na razie nr.1, troche bedzie mial z nazwiskiem do podpisywania jak wybierzemy, ale trudno, bedzie cwiczyl pisanie
Dopisuje te imiona i mam tak : Miłosz, Hania, Oskar, Kazik, Jerzy (chyba ze sie Aga rozmyslilas?), Pola, dwoch Szymonow, Liwie (Emol, bo wiem ze jeszcze jedna bedziemy mialy, ale nie pamietam u kogo[emoji85]). Co jeszcze podopisywac?
Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadloJa sie delikatnie sugeruje tym:
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Chyba bym brała Jurka z tych dwóch Jerzyk jest fajny. Tadziu też, ale zaraz mam w głowie ten krzyk z miodowych lat 'Tadzik!' [emoji23]U mnie będzie albo Jerzy albo Tadeusz . Tadek. :-) I czasami pojedynczo sobie rzucimy imieniem czy na się podoba :-)
Ale prowadzi Jurek . Tadek tuż za nim.
Ja mialam babcie Teodore [emoji3] zawsze byla babcia Tosia [emoji3][emoji4]Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadlo
Przy córce też sprawdzałam statystyki, wtedy Marcelina była na 43 miejscu
Mi się jeszcze podoba Teo. Ale z nazwiskiem na trzy litery w ogóle nie gra i mieliśmy takiego bardzo nieogarnietego wiejskiego wujka na którego wszyscy mówili Tełoś, więc za bardzo mi się kojarzy. I chociaż on był Teodor to dalej mi ten Tełoś w głowie siedzi [emoji23]
Oskar na 29 miejscu [emoji106][emoji173]Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadlo
Przy córce też sprawdzałam statystyki, wtedy Marcelina była na 43 miejscu
Mi się jeszcze podoba Teo. Ale z nazwiskiem na trzy litery w ogóle nie gra i mieliśmy takiego bardzo nieogarnietego wiejskiego wujka na którego wszyscy mówili Tełoś, więc za bardzo mi się kojarzy. I chociaż on był Teodor to dalej mi ten Tełoś w głowie siedzi [emoji23]
To dla mnie Tadeusz jakos lepiej, nie wiem, takie odczucia mam [emoji3]Chyba bym brała Jurka z tych dwóch Jerzyk jest fajny. Tadziu też, ale zaraz mam w głowie ten krzyk z miodowych lat 'Tadzik!' [emoji23]
WitajHej hej
Mam termin na 7.10
Witajcie
Słodziak [emoji173] gratulujęJa juz po usg polowkowym. Szymek zdrowy i bardzo ruchliwy. wszystko idealnie.