reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale miałam dzisiaj sen normalnie jak się obudziłam to się sama śmiałam:laugh2:
Jakąś kobieta przetrzymywala mnie i męża w pokoju i na noc nam przyniosła taki duży zegar, ale taki żebyśmy nie mogli spać bo strasznie swiecil:-p więc ja wstałam i ją gonilam krzycząc za nią ty stara kórwo!!!
I się obudziłam:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja też bez kawy z rana nie funkcjonuje. Czasem muszę jeszcze popołudniu jak czuję, że ciśnienie spada i głowa zaczyna boleć. Ale przed ciąża piłam nawet 5-6 [emoji14]
To jesteś taki kawolub jak ja :D ja niestety dużo pracowałam (taki charakter firmy - im więcej czasu tym większe zyski :)) więc bez kawy co godzinę max półtora ani rusz :D do godz 12 trzy mimimum [emoji14] jak zaszłam w ciążę musiałam się odzwyczajac oszukujac sama siebie herbata i inka :D

Ale miałam dzisiaj sen normalnie jak się obudziłam to się sama śmiałam:laugh2:
Jakąś kobieta przetrzymywala mnie i męża w pokoju i na noc nam przyniosła taki duży zegar, ale taki żebyśmy nie mogli spać bo strasznie swiecil:-p więc ja wstałam i ją gonilam krzycząc za nią ty stara kórwo!!!
I się obudziłam:laugh2::laugh2::laugh2:
Hahaha :D mi się dziś śniło ze ciotka się z wujkiem rozwiodla i wyszła ponownie za mąż a wujek dowiedział się o rozwodzie na jej nowym ślubie :D taki bezsens :)

reklama
Do góry