Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteś taki kawolub jak ja ja niestety dużo pracowałam (taki charakter firmy - im więcej czasu tym większe zyski ) więc bez kawy co godzinę max półtora ani rusz do godz 12 trzy mimimum [emoji14] jak zaszłam w ciążę musiałam się odzwyczajac oszukujac sama siebie herbata i inkaJa też bez kawy z rana nie funkcjonuje. Czasem muszę jeszcze popołudniu jak czuję, że ciśnienie spada i głowa zaczyna boleć. Ale przed ciąża piłam nawet 5-6 [emoji14]
Hahaha mi się dziś śniło ze ciotka się z wujkiem rozwiodla i wyszła ponownie za mąż a wujek dowiedział się o rozwodzie na jej nowym ślubie taki bezsensAle miałam dzisiaj sen normalnie jak się obudziłam to się sama śmiałam
Jakąś kobieta przetrzymywala mnie i męża w pokoju i na noc nam przyniosła taki duży zegar, ale taki żebyśmy nie mogli spać bo strasznie swiecil więc ja wstałam i ją gonilam krzycząc za nią ty stara kórwo!!!
I się obudziłam
Czyli będziesz miała parkę? GratulujęDziewczyna!
Oo pięknieDziewczyna!
Będzie Liwia parka. Artur i LiwiaOo pięknie
To co,będzie Liwia?
Dla dziewczynek jest tyle imion co mi się podoba... Kurde Fajnie, że udało się Wam już wybrać. U nas niby Kazik, ale dalej mam jakiś zgrzyt. W sensie pełna wersja imienia do mnie nie przemawia, ale alternatyw nie umiemy znaleźć, chociaż moja córka mówi, z może RysiuBędzie Liwia parka. Artur i Liwia
Wygląda na to,że w wątku bedziemy miały dwie Liwie i dwoch Szymonow. Jeszcze Kazika i....reszty nie pamiętam,sorry:/Będzie Liwia parka. Artur i Liwia