reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witaj :) kiedy byłam ostatnio u lekarza? To Twoja pierwsza ciąża więc i ruchy możesz później odczuwać :) może zjedz coś słodkiego, połóż się na troszkę i przyloz rękę do brzucha - może poczujesz jakieś przemieszczenia :)
17 kwietnia ostatnia wizyta, polowkowe mam w ten czwartek :) serduszko malutkiej bije bardzo wyrazie, mam detektor wiec sprawdzam co kilka dni :) Sprobuje tego sposobu z czyms slodkim :)

reklama
Dziewczyny, podczytuje Was caly czas :) Dzis skonczylam pelny 20 tc i zaczynam 21, a ruchow nie czuje w ogole. To moja pierwsza ciaza, jestem mega szczupla, bo przy wzroscie 175 wazylam przed ciaza 52 kg, do teraz przytylam 2 kg. Zaczynam sie niepokoic :(
Spokojnie, tez jestem szczupla a nic nie czuje. Uspokojam sie u lekarza. Gin gada ze mlody kopie itp a ja i tak nic nie czuje. Chyba potrzebujemy konkretnego kopnięcia [emoji3]

U mnie tez tylko czereśnie, wiśnie niet, pod żadną postacią. Lody, jogurty, nawet wisniowka odpada [emoji14]

A ja będąc teraz na weselu naoglądałam się alkoholi pod różną postacią. Wiśniowka pigwowka. Bimber, różnego rodzaju nalewki domowej roboty. Wódka oczywiście. Różne piwa i te smakowe i .... NIC
zero nic mnie nie urzekło.
W sensie zero tęsknoty za Alko.

Może dlatego że była pyszna woda z cytryną i mietą.

Tylko KAWA.

Za kawa mega tęsknię.
Zrobiłam sobie jedną sypaną delikatną. Z mlekiem :-)

Moj synek ma sie dobrze. Wg moich obliczen i owulacji termin na 9.10, ale chlop rosnie jak szalony i nie termin juz na 2 października wychodzi. Apka mowi ze zaczelam 20tc a ginka ze 22tc hehe. Ale wszystko jest ok. Mlody odwrocil sie dupa o pokazal Pani doktor jaja [emoji23] caly tatus [emoji23][emoji173]
350g wazy
Cieszę się że wszystko dobrze [emoji4]. Chłop jak dąb [emoji4].

17 kwietnia ostatnia wizyta, polowkowe mam w ten czwartek :) serduszko malutkiej bije bardzo wyrazie, mam detektor wiec sprawdzam co kilka dni :) Sprobuje tego sposobu z czyms slodkim :)
W takim razie nie masz się co martwić :D jeszcze trochę i kopniaczki dadzą Ci się we znaki :)

A ja będąc teraz na weselu naoglądałam się alkoholi pod różną postacią. Wiśniowka pigwowka. Bimber, różnego rodzaju nalewki domowej roboty. Wódka oczywiście. Różne piwa i te smakowe i .... NIC
zero nic mnie nie urzekło.
W sensie zero tęsknoty za Alko.

Może dlatego że była pyszna woda z cytryną i mietą.

Tylko KAWA.

Za kawa mega tęsknię.
Zrobiłam sobie jedną sypaną delikatną. Z mlekiem :-)
No ja to kawę piję ostatnio codziennie, bo dużo lepiej się po niej czuję :)

reklama
Do góry