reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dla dziewczynek jest tyle imion co mi się podoba... Kurde :D Fajnie, że udało się Wam już wybrać. U nas niby Kazik, ale dalej mam jakiś zgrzyt. W sensie pełna wersja imienia do mnie nie przemawia, ale alternatyw nie umiemy znaleźć, chociaż moja córka mówi, z może Rysiu :D
Ja tam się już przyzwyczaiłam do Waszego Kazika :D alw rozumiem Cię dobrze bo ja przy Tymonie też jakiś zgrzyt miałam

reklama
Ja tam się już przyzwyczaiłam do Waszego Kazika :D alw rozumiem Cię dobrze bo ja przy Tymonie też jakiś zgrzyt miałam
Już się kurde wszyscy przyzwyczaili :D myślę, że zostanie, nie liczę na nagłe olśnienie ;) choxiaz przy córce długo była Emilka i kilka tyg przed porodem zmieniłam na Marcelinę :) i to imię akurat do mnie przemawia w każdej formie. A nie umiem znaleźć takiego męskiego :(

Czasami tak trudno z imieniem. Ja miałam z Arturem jakoś zapamiętać na początku nie mogłam ze takie imię wybraliśmy. :)

Hahaha :D mi się dziś śniło ze ciotka się z wujkiem rozwiodla i wyszła ponownie za mąż a wujek dowiedział się o rozwodzie na jej nowym ślubie :D taki bezsens :)

A co mi się śniło po weselu hoho.
Miałam sen erotyczny.
Na weselu była taka atrakcyjna blond rosjanka. Wyglądała jak rosjanka :-D.
Śniło mi się, że przyszła do nas do pokoju i zadowalałam ją po francusku.
Miałam tak silny orgazm, że się wybudzilam!
Tak tak samoistny przez sen !
Szok !
Później jak ja widziałam na poprawinach to było mi głupio :-( :-D

Co ta ciąża ze mną robi :-p

Dla dziewczynek jest tyle imion co mi się podoba... Kurde :D Fajnie, że udało się Wam już wybrać. U nas niby Kazik, ale dalej mam jakiś zgrzyt. W sensie pełna wersja imienia do mnie nie przemawia, ale alternatyw nie umiemy znaleźć, chociaż moja córka mówi, z może Rysiu :D
Ja bym się na Twoim miejscu nie przyjmowała pełnym - będziecie go używać tak naprawdę tylko w urzędzie :) mój Franciszek też mi się nie podoba ale już Franek brzmi lepiej i często mówimy tez Frankie :)

Miałam sen erotyczny.
Szok !

No to chyba wygralas konkurs na sen dnia :D

reklama
Miałam sen erotyczny.
Szok !

No padłam :D lepszy jak mój:D

Do góry