reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Hej. Mi moja brayowa w pierwszej ciazy mowila ze wygladam na chlopaka no i brzuch tez na.chlopaka a wyszla dziewczynka takze teraz sie nie wypowiadala. Moja tesciowa tez jest najmadrzrjsza na swiecie chciala nam wciskac swoje przekonania a jak nie robilismy z mezem tego co mowila to sie obtazala.
Tak ogolnie to.witam nowe mamy .
Gratuluje tez udanych wizyt.
I chcialabym zapytacvo link do grupy zamknoetej bo noc noe dostalam
Sprawdzam
edit... na pierwszej stronie jestes jako
paula 91
A nie Paaulaa91 i dlatego admin chyba nie dodala..ale niebawem powinnas dostac link

Ostatnia edycja:
A czemu?? Usg na pewno robili..wiec co..dzidzia byla zle ustawiona ?
Kurde..ja jestem nastawiona ze. Bankowo jutro sie dowiem.

Nie chce czekac znowu 4 tyg...
To zjedz dużo czekolady przed usg :-) :) Ja zawsze rak robiłam i moje dzieci byly później bardzo pobudzone i ruchliwe i nie sposób było nie zauważyć płci ;)

Jeest nadzieja... ,:)
Jeszcze kilka godzin....

A jest tu mama co ma syna 3~4 dni przed owulacja zrobionego ???

Tak. Ja -,- ani to, ani chiński kalendarz, ani faza księżyca nie zadziałały [emoji23]
Ktoś mi kiedyś powiedział, ze jak forma na cegłę to pustak nie wyjdzie i coś w tym może być [emoji23]

Oczywiscie ze ma byc zdrowe..to najwazniejsze dla kazdej z nas :) .... ale skrytymi marzeniami tez sie dzielimy :) tu mozna to co sie po cichu mysli wypowiedziec..i to jest fajne....
Oczywiście i rozumiem to...[emoji4] Nie myśl że oceniam Was....Czasem bym chciała mieć przeczucie...jak niektóre z Was...ale to dziwne jest, że go nie mam...ani wtedy ani teraz...

reklama
U mnie w owulacje seks i dzien po i ma byc syn, takze tez sie sprawdza [emoji846] a mialam monitoring dlatego wiem kiedy owulacje mialam
Ale wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestem

Do góry