sandralevv93
Fanka BB :)
I jak zasnąć jak sie przez Was glodna zrobiłam [emoji43][emoji43]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SprawdzamHej. Mi moja brayowa w pierwszej ciazy mowila ze wygladam na chlopaka no i brzuch tez na.chlopaka a wyszla dziewczynka takze teraz sie nie wypowiadala. Moja tesciowa tez jest najmadrzrjsza na swiecie chciala nam wciskac swoje przekonania a jak nie robilismy z mezem tego co mowila to sie obtazala.
Tak ogolnie to.witam nowe mamy .
Gratuluje tez udanych wizyt.
I chcialabym zapytacvo link do grupy zamknoetej bo noc noe dostalam
Zapomnialam ?Oo a i mnie mam nadzieję nie zapomnialas
Ależ pięknie się robi jak juz wiadomo coś wiecej niz tylko dwie kreski i parę innych info
To zjedz dużo czekolady przed usg Ja zawsze rak robiłam i moje dzieci byly później bardzo pobudzone i ruchliwe i nie sposób było nie zauważyć płciA czemu?? Usg na pewno robili..wiec co..dzidzia byla zle ustawiona ?
Kurde..ja jestem nastawiona ze. Bankowo jutro sie dowiem.
Nie chce czekac znowu 4 tyg...
U mnie podobnie. Wśród moich znajomych najbliższych jest tak że tylko my jestesmy ze sobą od 12 lat w tym 6 lat po ślubie i mamy wspólne dziecko.
To już prędzej 38 jeżeli nie liczyć 2 tyg przed owulacja
Jeest nadzieja... ,Ale u mnie tak wyszła właśnie dziewczynka. Dla mnie to nie ma znaczenia ale Twoja teoria u mnie ma pokrycie może u u Ciebie będzie ziarenko kawy zamiast siusiaka.
Rewelacja...Jesli chodzi o teorie dotyczące poczęcia, to akurat u mnie się sprawdza. Pierwszy syn z owulacji, drugi syn dzień po owulacji, a teraz podobno dziewczynka, a poczęcie było 3 dni przed owulacją.
Jeest nadzieja... ,
Jeszcze kilka godzin....
A jest tu mama co ma syna 3~4 dni przed owulacja zrobionego ???
Oczywiście i rozumiem to...[emoji4] Nie myśl że oceniam Was....Czasem bym chciała mieć przeczucie...jak niektóre z Was...ale to dziwne jest, że go nie mam...ani wtedy ani teraz...Oczywiscie ze ma byc zdrowe..to najwazniejsze dla kazdej z nas .... ale skrytymi marzeniami tez sie dzielimy tu mozna to co sie po cichu mysli wypowiedziec..i to jest fajne....
Ale wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestemU mnie w owulacje seks i dzien po i ma byc syn, takze tez sie sprawdza [emoji846] a mialam monitoring dlatego wiem kiedy owulacje mialam