reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A ja dzisiaj się najadłam nektarynek i chyba trochę niedojrzałe jeszcze były, bo mnie tak pogoniłooo, że hej... Czekam na nasze swojskie polskie owoce :-) Jestem maniaczką czereśni i zjadam pół kilo na jedno posiedzenie. Gdzieś wyczytałam, że te pół kilo ma tyle kalorii, co schabowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować :-D

reklama
Przyszly wyniki badan krwi z prenatalnych w 13 tc..i ternin porodu mi sie przesunal na 15 październik.... :) a wyniki chyba okey....Zobacz załącznik 854874
B-hcg i pappa powinny ostylowac koło 1 napisz.co Ci powie lekarz mnienpostraszyl że poród może być wcześniej, dzidziuś mały i ryzyko cukrzycy i stanu rzucawkowego ale to nie znaczy że tak będzie więc zakładam że nie będzie!!!!

Tak idzie do Was ta chmura odemnie bo tak nie dawno była szybka burza ale fajnie deszczyk popadał , nie ulewa , ale się powietrze zmienilo na takie świeże :rolleyes:

Właśnie jedziemy do Krakowa już , pewnie korków o tej porze nie będzie hihihi , dam znać co i jak może ok 22 wyjdę z gabinetu :eek::cool2:
I jak ?

U mnie w owulacje seks i dzien po i ma byc syn, takze tez sie sprawdza [emoji846] a mialam monitoring dlatego wiem kiedy owulacje mialam
Zobaczymy jak u mnie...też miałam monitoring i cel był idealnie w dzień owu i dzień po i w 12 tc lekarz twierdził że na 66% dziewczynka. Natomiast ja mam przeczucie że chłopak...[emoji6]

A ja dzisiaj się najadłam nektarynek i chyba trochę niedojrzałe jeszcze były, bo mnie tak pogoniłooo, że hej... Czekam na nasze swojskie polskie owoce :-) Jestem maniaczką czereśni i zjadam pół kilo na jedno posiedzenie. Gdzieś wyczytałam, że te pół kilo ma tyle kalorii, co schabowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować :-D
Też uwielbiam czereśnie :D smaki mi narobilas [emoji14] w zeszlym roku mialam pecha - albo nie bylo albo ceny kosmos - maz mi czasem kupil jak san na zakupach byl bo mi szkoda bylo wydac 17-20 zl za kg :)

B-hcg i pappa powinny ostylowac koło 1 napisz.co Ci powie lekarz mnienpostraszyl że poród może być wcześniej, dzidziuś mały i ryzyko cukrzycy i stanu rzucawkowego ale to nie znaczy że tak będzie więc zakładam że nie będzie!!!!
Czyli wolne b hcg jakam 12 a nie 1 to co to dokladnie.oznacza... ??

O kurde ja też marzę o brzoskwiniach i nektarynkach...uwielbiam je [emoji7]

A te wyniki sa okey ,?
P_20180508_230534_1.jpg

Załączniki

• P_20180508_230534_1.jpg
    P_20180508_230534_1.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 442
reklama
ja też jem strasznie dużo arbuzów [emoji23].napewno dobrze nawadniają ale niestety poza tym nie mają chyba już żadnych wartości....noooo oczywiście poza cukrem [emoji14]. Cieszę się tym że idzie lato, bo przez to ile zjadam śliwek, arbuzów i pomidorów byłabym bankrutem a tak coraz tańsze będą [emoji13]
Oo tak pomidory [emoji7][emoji7]

Do góry