reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestem
Szalona, ja tam trzymam kciuki za dziewczynkę, dla odmiany :) Na pocieszenie powiem że mam znajomą, która po trzech synach urodziła córeczkę :) Płci ani razu nie "planowali", szli na żywioł.

Dziewczyny,ogarniacie może kurierke?
Mam możliwość kupienia wózka od koleżanki,nowego(okazalo się,ze do auta sie nie mieści i musieli kupić inny),uzytkowanego przez 2 tyg,ale ona jest aż z Gdańska. I chciałaby wysłać,nie ma oryginalnego opakowania.
Orientujecie się jak to zrobić i jaki może być koszt?
Sprawdzalam na jakieś strony to mi cuda powychodzily:errr:

@Szalona 29 u mnie wychodzi, że przed owu zaszłam, poki co jest chłopak, zobaczymy :)
@Kocurek takie było założenie, że tu piszemy ogólnie a zamknięty temat jest bardziej intymny.

Ja po pierwszej aplikacji Pimafucinu na noc, Matko jak swedzialo :/ z rana mnie zalalo resztkami tej globulki. Ehhh...

Dziewczyny,ogarniacie może kurierke?
Mam możliwość kupienia wózka od koleżanki,nowego(okazalo się,ze do auta sie nie mieści i musieli kupić inny),uzytkowanego przez 2 tyg,ale ona jest aż z Gdańska. I chciałaby wysłać,nie ma oryginalnego opakowania.
Orientujecie się jak to zrobić i jaki może być koszt?
Sprawdzalam na jakieś strony to mi cuda powychodzily:errr:
Nie wiem czy nie lepiej pojechać i wrócić. Na pewno poczta Polska od wagi bierze, a i post mają formę kuriera do domu i tam z tego co pamiętam do 20 kg można(?) Pewna nie jestem. Może warto na infolinię zadzwonić?

reklama
Słuchajcie! Pierwszy raz poczułam ruchy malucha :-D
Zasypialam sobie na plecach z ręką na brzuchu i takie pukania było czuć. Sobie Dzidek fikołki robi <3 <3
I to na pewno nie był mój przewód pokarmowy ;-)
Cudowne uczucie!!![emoji7][emoji7]

Super!! Cieszę się razem z Tobą :-)))
To Twoja pierwsza Dzidzia? Jeśli tak to szybko poczułaś :-)

Do góry