reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ale wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestem
Moj facet jeszcze badal nasienie i tych szybkich mial strasznie duzo w porownaniu z innymi.
Jeszcze nie jest nic przesadzone, moze akurat teoria sie tez u Ciebie sprawdzi [emoji4] trzymam kciuki [emoji173]

reklama
Ja dziś zatopiłam się w papierkach.
Moje karteczki na komunię od babci i dziadka i od chrzestnej na zamówienie.
Padam na ryjek.
Dobrej nocy [emoji4]
2018-05-08%2023.33.46.jpg
2018-05-08%2023.33.26.jpg

Załączniki

• 2018-05-08%2023.33.46.jpg
    2018-05-08%2023.33.46.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 417
  • 2018-05-08%2023.33.26.jpg
    2018-05-08%2023.33.26.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 419
Ale wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestem
Mamaginekolog kiedys ma live mowila, ze to sciema.. ze w zaden sposob nie da sie zaplanowac plci

@okruszek.emi

Śliczne kartki!

Co do płci dziewczyny.Na na 100% płeć wersji 2.0 poznałam dopiero w 35 tc.I choć ciąża przebiegała zupełnie inaczej niż pierwszą (a trzecia jest jeszcze inna) to czulam że będzie syn, choć różni lekarze mówili różnie.

Płeć potomstwa determinuje materiał genetyczny tatusia. są tatusiowie, którzy robią dzieci jednopłciowe, np te plemniki są u nich zdecydowanie bardziej żywotne, jest ich więcej czy są szybsze.
Sadze, że u nas będzie 3 chłopiec.W rodzinie mojego męża nie było żadnej dziewczynki od 3 pokoleń na pewno i od 4 najprawdopobniej.

Najważniejsze jednak aby dziecko bylo zdrowe.Teraz, gdy mam dużo większa świadomość jak wiele rzeczy moze pójść nie tak dużo bardziej się tego boje...
Na szczęście mój mąż to okaz zdrowia, badany co kilka miesięcy więc tym się pocieszam, że chociaż połowa genów jest "mocna"

A czemu?? Usg na pewno robili..wiec co..dzidzia byla zle ustawiona ?
Kurde..ja jestem nastawiona ze. Bankowo jutro sie dowiem.
Dr powiedziała, że teraz oglądamy krwiaka, łożysko i szyjkę (dziecku zmierzyła głowę, brzuch, kość udową i tętno), a na połówkowym już sobie pooglądamy dokładnie dzidziusia.

Najważniejsze że lepiej u Ciebie. A to krwawienie masz dalej ?
Tak, ciągle ze mnie leci, ale teraz przynajmniej widzę, że krwiak chyba się opróżnia, a nie że narasta.

reklama
Do góry