reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak...są pyszne...ale na surowo mam po nich takie rewolucje...że rezygnuje [emoji14]
Ale za to zrobiłam ostatnio 2 blachy ciastek francuskich z tymi śliwkami właśnie...takie na ciepło po prostu MNIAMI [emoji847][emoji847][emoji847] polecam [emoji1]

Ooo dziękuję za super pomysł !!! :-D
Ja zjadłam 4 surowe i jest ok !

reklama
A dziś byłam oglądać na żywo te cybex moje kochane. [emoji1] oglądałam ich 4 rodzaje. ..Balios S, Balios M, Priam, i Callisto 2018.
Jestem w szoku...Bo każdemu coś brakuje...najchętniej zrobiłam bym mi z tych 4 rodzajów. [emoji28][emoji28][emoji28]
Szaleństwo z tymi wózkami. Już niczego nie jestem pewna.
Gondola Cybexa jakaś taka mała na zimę mi się wydaje...w porównaniu z innymi. [emoji50] jest bardzo zgrabna i wąska...śliczna, ale czy w zimę z tymi kombinezonami, kocykami to będzie dziecku tam wygodnie ?Mam spore wątpliwości po dzisiejszym porównaniu.

Ja byłam w szoku ze jest taka wielka [emoji23]inne wózki mi się wydawały bardzo płytkie a ta gondola właśnie mega głęboka haha ;D

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:pZobacz załącznik 853777
Piękna z Ciebie kobieta [emoji255]

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:pZobacz załącznik 853777
Jest i gwiazda! [emoji7] A do Ciebie na ten ostry dyżur to nie wpadają czasem tacy, co ściemniają, że połamani, żebyś tylko pooglądała? :D przepięknie wyglądasz :) a jak sprawa z 'koleżanką' męża?

Właśnie z mężem się klice , kto ma rację ?

Czy można niemowlaka wozik w foteliku i zapisać prawem na przednim siedzeniu ?

Czy to jest niebezpieczne albo zabronione przepisami prawa ?

Moja Misza <3
20180505_182933.jpg

Załączniki

• 20180505_182933.jpg
    20180505_182933.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 1 059
Jest i gwiazda! [emoji7] A do Ciebie na ten ostry dyżur to nie wpadają czasem tacy, co ściemniają, że połamani, żebyś tylko pooglądała? :D przepięknie wyglądasz :) a jak sprawa z 'koleżanką' męża?
Hehe w pracy to się mnie boja bo ja straszna służbistka jestem , ogólnie uważam ze to nie miejsce na dyskusje wiec robię swoje, mało się odzywam a już na pewno nie szczerze zębów do małolatów 8-) mam jedynie słabość do staruszków i z nimi czasami wdaje się w dłuższe gadki :biggrin2: a sprawę z koleżanka przedyskutowałam z mężem i powiedziałam ze albo on to załatwi albo ja to zrobię po swojemu hehe od razu prosił żebym nic nie robiła bo ja jestem nieobliczalna i ze się tym zajmie :-D

reklama
Do góry