reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak, równo za tydzień:-) jedziemy 200 km.
Kraśniczyn. Wiejskie wesele na 150 osób.
Mój jest akurat tzw. Starszym czyli świadkiem.
Będziemy siedzieli niedaleko więc trzeba się prezentować.
Kiecke kupiłam za 40 zł!! Że strony mama kupię sprzedam zamienię.
Przymierzałam w sklepach Ale nic nie było takiego klasycznego.Zobacz załącznik 853757
Muszę ja tylko odświeżyć.
O rety jaka piękna [emoji4][emoji4][emoji4] uwielbiam ten kolor. Jest mega przepiękna [emoji1]

reklama
Witam witam...:rolleyes:

Mam kilkanaście stron do nadrobienia ... Dziś wieczorem będę czytać :cool2:

Byłam dziś w Krakowie w entliczek sklepie , ogladalam z mężem wszystko... Ale najbardziej wózek i fotelik do auta.... Można oszaleć tyle tego , a ceny ojjjjjj różne....

Wiem że jest ten temat na innej stronie , ale może któraś coś już wybrała ? Ja fotelik myślę maxi Cosi cabriofix... A wózek może Lupo comfort albo x-lander x pulse .... Lub deltim amelis pro z tańszych....:confused:

Patrzyłam za wszystkim lozeczko gadżety ubrania kosmetyki ... słodkie to wszystko :rolleyes2::oops::D

X pulse jest dość ciężki i duży. Zastanów się czy będzie Ci się chciało pchać taka spacerówkę.

Ja kupuje cybex balios m. Jak wrócę z Chorwacji w czerwcu to zamawiam w sklepie

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:p
1A53F2AC-F4B5-40C0-94C6-9A3B7E47CDD5.jpeg

Załączniki

• 1A53F2AC-F4B5-40C0-94C6-9A3B7E47CDD5.jpeg
    1A53F2AC-F4B5-40C0-94C6-9A3B7E47CDD5.jpeg
    723,6 KB · Wyświetleń: 4 065
X pulse jest dość ciężki i duży. Zastanów się czy będzie Ci się chciało pchać taka spacerówkę.

Miałam go dziś w ręce ten cubex m , kurde ale to wózek miejski bez amortyzatorow... A ja na wies pojadę do rodziców tam kamienie polna droga nie równa droga....

Poza tym fajny wózek podoba mi się bo lekki bardzo ten cybex m.

A dziś byłam oglądać na żywo te cybex moje kochane. [emoji1] oglądałam ich 4 rodzaje. ..Balios S, Balios M, Priam, i Callisto 2018.
Jestem w szoku...Bo każdemu coś brakuje...najchętniej zrobiłam bym mix z tych 4 rodzajów. [emoji28][emoji28][emoji28]
Szaleństwo z tymi wózkami. Już niczego nie jestem pewna.
Gondola Cybexa jakaś taka mała na zimę mi się wydaje...w porównaniu z innymi. [emoji50] jest bardzo zgrabna i wąska...śliczna, ale czy w zimę z tymi kombinezonami, kocykami to będzie dziecku tam wygodnie ?Mam spore wątpliwości po dzisiejszym porównaniu.

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:pZobacz załącznik 853777

O matko jaka z cięcie piękna gwiazda . Jaka opalona mamusia super :rolleyes:

SukenSuk też świetna piękny kolor . A brzuszek już mega widać słodki już :D:oops:

A dziś byłam oglądać na żywo te cybex moje kochane. [emoji1] oglądałam ich 4 rodzaje. ..Balios S, Balios M, Priam, i Callisto 2018.
Jestem w szoku...Bo każdemu coś brakuje...najchętniej zrobiłam bym mi z tych 4 rodzajów. [emoji28][emoji28][emoji28]
Szaleństwo z tymi wózkami. Już niczego nie jestem pewna.
Gondola Cybexa jakaś taka mała na zimę mi się wydaje...w porównaniu z innymi. [emoji50] jest bardzo zgrabna i wąska...śliczna, ale czy w zimę z tymi kombinezonami, kocykami to będzie dziecku tam wygodnie ?Mam spore wątpliwości po dzisiejszym porównaniu.

Do dziś też miałam cybexy na oku , też ciągle mi coś nie pasuje w nich oprócz tego że są megaaaaa lekkie to plus :tak:

reklama
Miałam go dziś w ręce ten cubex m , kurde ale to wózek miejski bez amortyzatorow... A ja na wies pojadę do rodziców tam kamienie polna droga nie równa droga....

Poza tym fajny wózek podoba mi się bo lekki bardzo ten cybex m.
One mają amortyzatory i to jak na wózek taki w miarę nowoczesny to na prawdę eleganckie są i się sprawdzają...tyle że na chodnikach miejskich... no ale nie są takie jak te na pompowanych kołach...wiadomo.

Do góry