@Mama2018 Z tych 3 wózków ja bym chyba najbardziej była za Babydesign - słyszałam wyłącznie dobre opinie (chyba nawet tu są fanki), w tym moja koleżanka kupiła go dwa razy: dla pierwszego dziecka a potem dla drugiego, bo przy pierwszym się jej sprawdził. Co do Cabriofixa, to miałam go dla pierwszego dziecka i byłam bardzo niezadowolona: beznadzieje pasy (krótkie i regulowane na placach tylko w 3 ustalonych pozycjach), ciasny, potliwy, dziecko zwinięte jak krewetka z opadającą głową. Dodatkowo, to już jest staaaary model, bardzo odbiega technologicznie od innych, nikt już się na niego nie rzuca jak na ciepłe bułeczki, mnóstwo go na rynku wtórnym, więc może być trudno Ci sprzedać. MC Pebble też już ma dobrych kilka lat, ale on właśnie było odpowiedzią na wady Cabriofixa (piszę o tym tańszym Pebble, nie o Pebble Plus): ma płynnie regulowane pasy na pleckach (nie wiem jak z długością), wydaje się obszerniejszy (przynajmniej wizualnie, ale z tego co pamiętam, czytałam w necie, że matki to potwierdzają). Przy drugim dziecku dla mnie Pebble też nie wchodziło w grę (dopiero Pebble Plus), ale na pewno mogę doradzić dopłacenie do Pebble osobie, która po prostu chce nowy markowy fotelik z testami.