reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Witam witam...:rolleyes:

Mam kilkanaście stron do nadrobienia ... Dziś wieczorem będę czytać :cool2:

Byłam dziś w Krakowie w entliczek sklepie , ogladalam z mężem wszystko... Ale najbardziej wózek i fotelik do auta.... Można oszaleć tyle tego , a ceny ojjjjjj różne....

Wiem że jest ten temat na innej stronie , ale może któraś coś już wybrała ? Ja fotelik myślę maxi Cosi cabriofix... A wózek może Lupo comfort albo x-lander x pulse .... Lub deltim amelis pro z tańszych....:confused:

Patrzyłam za wszystkim lozeczko gadżety ubrania kosmetyki ... słodkie to wszystko :rolleyes2::oops::D

Nie, dzisiaj zamówiłam. Będzie do 7 dni. Pierwszy raz tam kupiłam, mam nadzieję że będzie ok. Napewno napisze jak tylko do mnie dotrze i go przywdzieje :-)

Masz już ten kostium w domu? Napisz jak go przetestujesz na wodzie :-) Nie mam zaufania do bon prix ;-)

Właśnie zajadam czarne śliwki z Biedry!
O jakie dobreeeeee!!!

Zobacz załącznik 853732
Tak...są pyszne...ale na surowo mam po nich takie rewolucje...że rezygnuje [emoji14]
Ale za to zrobiłam ostatnio 2 blachy ciastek francuskich z tymi śliwkami właśnie...takie na ciepło po prostu MNIAMI [emoji847][emoji847][emoji847] polecam [emoji1]

reklama
Do góry