reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Tak...są pyszne...ale na surowo mam po nich takie rewolucje...że rezygnuje [emoji14]
Ale za to zrobiłam ostatnio 2 blachy ciastek francuskich z tymi śliwkami właśnie...takie na ciepło po prostu MNIAMI [emoji847][emoji847][emoji847] polecam [emoji1]

Ooo dziękuję za super pomysł !!! :-D
Ja zjadłam 4 surowe i jest ok !

reklama
A dziś byłam oglądać na żywo te cybex moje kochane. [emoji1] oglądałam ich 4 rodzaje. ..Balios S, Balios M, Priam, i Callisto 2018.
Jestem w szoku...Bo każdemu coś brakuje...najchętniej zrobiłam bym mi z tych 4 rodzajów. [emoji28][emoji28][emoji28]
Szaleństwo z tymi wózkami. Już niczego nie jestem pewna.
Gondola Cybexa jakaś taka mała na zimę mi się wydaje...w porównaniu z innymi. [emoji50] jest bardzo zgrabna i wąska...śliczna, ale czy w zimę z tymi kombinezonami, kocykami to będzie dziecku tam wygodnie ?Mam spore wątpliwości po dzisiejszym porównaniu.

Ja byłam w szoku ze jest taka wielka [emoji23]inne wózki mi się wydawały bardzo płytkie a ta gondola właśnie mega głęboka haha ;D

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:pZobacz załącznik 853777
Piękna z Ciebie kobieta [emoji255]

Hej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmax :-D on bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka :) podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha :p:p:pZobacz załącznik 853777
Jest i gwiazda! [emoji7] A do Ciebie na ten ostry dyżur to nie wpadają czasem tacy, co ściemniają, że połamani, żebyś tylko pooglądała? :D przepięknie wyglądasz :) a jak sprawa z 'koleżanką' męża?

Właśnie z mężem się klice , kto ma rację ?

Czy można niemowlaka wozik w foteliku i zapisać prawem na przednim siedzeniu ?

Czy to jest niebezpieczne albo zabronione przepisami prawa ?

Moja Misza <3
20180505_182933.jpg

Załączniki

• 20180505_182933.jpg
    20180505_182933.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 1 061
Jest i gwiazda! [emoji7] A do Ciebie na ten ostry dyżur to nie wpadają czasem tacy, co ściemniają, że połamani, żebyś tylko pooglądała? :D przepięknie wyglądasz :) a jak sprawa z 'koleżanką' męża?
Hehe w pracy to się mnie boja bo ja straszna służbistka jestem , ogólnie uważam ze to nie miejsce na dyskusje wiec robię swoje, mało się odzywam a już na pewno nie szczerze zębów do małolatów 8-) mam jedynie słabość do staruszków i z nimi czasami wdaje się w dłuższe gadki :biggrin2: a sprawę z koleżanka przedyskutowałam z mężem i powiedziałam ze albo on to załatwi albo ja to zrobię po swojemu hehe od razu prosił żebym nic nie robiła bo ja jestem nieobliczalna i ze się tym zajmie :-D

reklama
Do góry