reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Najważniejsze przy goleniu do porodu nie jest ogolenie wzgorka linowego tylko właśnie tutaj na dole pomiędzy pochwa a odbytem bo jeśli będą ciąć to aby włoski się nie zaplataly. A co go golenia na codzień ja również na 0 i mam wrażenie, że właśnie mniej jest infekcji bo we włosach to fajna pożywka.

Chyba ze sie ma cc :)

reklama
Emol podpytywalam o tych lekarzy ale mojej strony niestety nie jest to chyba blisko Ciebie [emoji52]
Polecany lekarz to dr. arkadiusz baran. on pracuje w cmp na chmielnej prtwatnie. plus pracuje w szpitalu orlowskiego ale tylko na oddziale nie w przychodni.
Kochana i tak dziękuję ze poswiecilas czas. Trochę daleko ale zawsze dobrze wiedzieć o alternatywie :) tym bardziej że polecany.

[emoji14] to my 20t6d
Ja tam uwielbiam swój brzunio [emoji173]
2018-05-04%2021.16.10.jpg

Załączniki

• 2018-05-04%2021.16.10.jpg
    2018-05-04%2021.16.10.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 334
Pamiętacie jak pisałam że nic po mnie nie widać ??....[emoji23][emoji23][emoji23] Zapomnijcie o tym [emoji38] w tydzień tak mnie wywaliło że jestem w szoku ale uwielbiam swój brzuszek...mieszka w nim podobno dziewczynka [emoji173]️
IMG_20180504_212130.jpg

Załączniki

• IMG_20180504_212130.jpg
    IMG_20180504_212130.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 305
W fotelikach dzieci nie powinny jeździć w kurtkach .....
Nie wiedzialam... czemu??? Jak sie bardzo dobrze przypnie to dlaczego?

Jak jest zima...i jade autem 5 minut do sklepu....samochod nawet sie nie zdazy nagrzac i mam dzieci w aucie rozbierać..jak w aucie sa ujemne temp......albo mam nagrzewac auto...rozbierac 3 dzieco, zeby za 5 min trojke dzieci ubierac zeby wyjsc z auta do sklepu .. na bank by sie przegrzaly ..vhorowalyby non stop......zanim trzecie bym ubrala... bo w aucie zamknietym ubierac dzieci to dlugo by trwalo
Ja zapinam pasy w kurtce.. ...i za ta dolna szlowke pociagam zeby docisnac... jeden palec zeby wcisnąć..wiadomo ze pasy luzno zapiete nie są....

To ciekawe że jest aż taka rozbieżność w tych badaniach. Ja się z kolei zastanawiam nad swoimi czy nie za późno. Bo moje połówkowe będzie w 23 tygodniu [emoji50] 22.05 większość z Was już będzie po tym badaniu. A ja mam najstarszą ciążę w tej grupie. [emoji50] dziwne te terminy.
Moje tez w 23 tyg
W czerwcu

reklama
Do góry