reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny! Raz jeszcze wybaczcie moją nieobecność, ale nie dawno wróciliśmy :) Było fantastycznie i UPALNIE! ;)
Odebrałam od sąsiadki mój detektor tętna z ali, tętna szukałam jakieś 5min, cudowne dźwięki!! <3 na fb wstawię filmik ;) a tutaj macie foto
dziś zaczyna 17tc (16+0)
Mi detektor naprawdę ratuje nerwy. W zasadzie znajduje serducho od razu, posłucham kilka sekund i spokój na cały dzień :D

reklama
Osobie z mojego bliskiego otoczenia zdjęcia jej dzieciaków posłużyły jaki pozywka dla pedofila. Niby nic, niby zdjęcia, na których niewiele widać, ale zostały znalezione przez policję w folderze 'ciasne foczki'. Facet siedzi, ale ta znajoma sobie do dzisiaj nie może wybaczyć. Mimo udostępniania zdjęć tylko 'znajomym'.

Moja znajoma na fejsbuku wrzuciła zdjęcia swojej 9-10 letniej córki w skąpym stroju kąpielowym i wyginającej się na wszystkie strony... Ja w ogóle nie rozumiem tych bikini dla dzieci... Naprawdę trzeba pomyśleć 2 razy zanim się coś wrzuci.

Mi detektor naprawdę ratuje nerwy. W zasadzie znajduje serducho od razu, posłucham kilka sekund i spokój na cały dzień :D
Dokladnie mnie również detektor pomaga się uspokoić:). Jak mam jakieś wątpliwości przykladam posłucham i już jest o niebo lepiej. Początku z tym urządzeniem są trudne ale później jest okej :).

reklama
Dzięki;)
Co do FB to rozważam usunięcie konta. Ostatnio wyświetlają mi się głównie reklamy i zdjęcia ludzi, ktorych nie znam8-) no i nie jestem na nim zbyt aktywna.
Ja również rozważam likwidację konta na fb...ewentualnie zostawię jako takie puste bo wiele mam fajnych grup na których szybko można uzyskać info na różne tematy...wykańczanie domu, ogród, mój samochód, no i lokalne mausiowo sprzedażowe :)
Dobry wieczór:)
Nie mam ostatnio czasu bo majówka,bo coś tam,bo wizyta...
I..
W brzuszku mam chłopca :D :rofl2:
Superowo :) Gratulacje...tata pewnie dumny...przedłużenie rodu itp [emoji14]

Do góry