reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Najważniejsze przy goleniu do porodu nie jest ogolenie wzgorka linowego tylko właśnie tutaj na dole pomiędzy pochwa a odbytem bo jeśli będą ciąć to aby włoski się nie zaplataly. A co go golenia na codzień ja również na 0 i mam wrażenie, że właśnie mniej jest infekcji bo we włosach to fajna pożywka.

Chyba ze sie ma cc :)

reklama
Emol podpytywalam o tych lekarzy ale mojej strony niestety nie jest to chyba blisko Ciebie [emoji52]
Polecany lekarz to dr. arkadiusz baran. on pracuje w cmp na chmielnej prtwatnie. plus pracuje w szpitalu orlowskiego ale tylko na oddziale nie w przychodni.
Kochana i tak dziękuję ze poswiecilas czas. Trochę daleko ale zawsze dobrze wiedzieć o alternatywie :) tym bardziej że polecany.

[emoji14] to my 20t6d
Ja tam uwielbiam swój brzunio [emoji173]
2018-05-04%2021.16.10.jpg

Załączniki

• 2018-05-04%2021.16.10.jpg
    2018-05-04%2021.16.10.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 330
Pamiętacie jak pisałam że nic po mnie nie widać ??....[emoji23][emoji23][emoji23] Zapomnijcie o tym [emoji38] w tydzień tak mnie wywaliło że jestem w szoku ale uwielbiam swój brzuszek...mieszka w nim podobno dziewczynka [emoji173]️
IMG_20180504_212130.jpg

Załączniki

• IMG_20180504_212130.jpg
    IMG_20180504_212130.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 302
W fotelikach dzieci nie powinny jeździć w kurtkach .....
Nie wiedzialam... czemu??? Jak sie bardzo dobrze przypnie to dlaczego?

Jak jest zima...i jade autem 5 minut do sklepu....samochod nawet sie nie zdazy nagrzac i mam dzieci w aucie rozbierać..jak w aucie sa ujemne temp......albo mam nagrzewac auto...rozbierac 3 dzieco, zeby za 5 min trojke dzieci ubierac zeby wyjsc z auta do sklepu .. na bank by sie przegrzaly ..vhorowalyby non stop......zanim trzecie bym ubrala... bo w aucie zamknietym ubierac dzieci to dlugo by trwalo
Ja zapinam pasy w kurtce.. ...i za ta dolna szlowke pociagam zeby docisnac... jeden palec zeby wcisnąć..wiadomo ze pasy luzno zapiete nie są....

To ciekawe że jest aż taka rozbieżność w tych badaniach. Ja się z kolei zastanawiam nad swoimi czy nie za późno. Bo moje połówkowe będzie w 23 tygodniu [emoji50] 22.05 większość z Was już będzie po tym badaniu. A ja mam najstarszą ciążę w tej grupie. [emoji50] dziwne te terminy.
Moje tez w 23 tyg
W czerwcu

reklama
Do góry