reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A to w tym się nie odnalazłam :D faktycznie :D na swoją obronę mam to że miałam dzisiaj męczący dzień więc nadrabiałam Was przysypiając w autobusie [emoji30]
No to samo Oczekujaca 123 :) spoko wszystkie w ciąży... ja ostatnio klucz w drzwiach zostawilam.... i plastik do kartonow wywalilam... sasiadka mnie poprawila... ja nie wiem gdzie mam głowę....

Pisalam kiedys ze jestem najmlodsza mama 3 dzieci...ale jest jedna rzeczywiscie mlodsza :) Mummi 27 ...ale przejrze jeszcze aktualna liste... :) ..tak Mummi najmlodsza :)

Ostatnia edycja:
Ja jestem przewrażliwiona i aż podskakuje przy rozpoczęciu badania, może nie odczuwam bólu ale bardzo duży dyskomfort i chce żeby jak najszybciej się skończyło...
Nabawiłam się tego stresu i napięcia od masażu szyjki macicy przy porodzie...
Ja też nie czuję się komfortowo w czasie badania. :/ trochę ból ale i ciągnięcia, napieranie. Takie dziwne.

Ja zamiast pisać plany do pracy bo obiecałam dyrektorce ze do czerwca będę pisać to robiłam dziś wszystko tylko nie to [emoji23]
Odkurzalam, myłam podłogę, robiłam dwa razy frytki, sąsiadka na kawce była, prałam dywan, szorowałam wannę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam trzy dni na napisanie tego zanim pójdę do szpitala. A jutro jedziemy wreszcie oglądać nowe narożniki na nowe mieszkanko [emoji173]️

dziewczyny pojechałam dla świętego spokoju, nic nie mówiłam o ruchach, powiedziałam tylko o bólu który mnie dziś złapał był tak silny że aż zgięło mnie w pół, trwał dosłownie ze 3 sekundy, zbadali mnie, z maleństwem wsyztsko ok, faktycznie jest odwrócone plecami ;) przynajmniej mogę spać spokojnie! spokojna mama = szczęśliwa mama ;)

reklama
Widocznie tak masz skoro Ci tak kazał , moze miałaś niskie wyniki i dlatego...
Właśnie nie. Wyniki ok. Ja nie pytałam o odstawienie kwasu, on też nic nie wspominał o tym więc cały czas biorę. Za 2 tygodnie wizyta więc jak nie zapomnę to spytam czy dalej brać, i czy w ogóle jest sens brania DHA i innych suplementów na tym etapie w moim przypadku :) bo widzę że dużo z was stosuje suplementy

Do góry