reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Widze że żadna nie boli tylko mnie [emoji12] a ja myślałam ze wciazy kazda boli [emoji38]
Dla mnie normalnie jest mega nieprzyjemne i ociera sie o bol ale w ciazy to masakra jakas dziwna jestem
Ja jestem przewrażliwiona i aż podskakuje przy rozpoczęciu badania, może nie odczuwam bólu ale bardzo duży dyskomfort i chce żeby jak najszybciej się skończyło...
Nabawiłam się tego stresu i napięcia od masażu szyjki macicy przy porodzie...

Nie ma, bo nie mialam chyba danych [emoji14] jedna mama dzis podala, no ale juz nie dopisalam

Chyba najlepiej jakby Ci dziewczyny priv pisaly z danymi do dopisania..???......bo tak tutaj...w stronach ...to sie zgubi.... a jak sie pisze o podawanie danych to nie kazda akurat zajrzy..i nie kazda akurat nadrabia wiekszej ilosci stron.....a tak za jakis czas kolejne kilka osob dopiszesz ..jak sie uzbiera liczniejsza grupa to aktualizacje... a jak juz nie bedziesz chciala tego robic to tez daj znac :)

Chyba najlepiej jakby Ci dziewczyny priv pisaly z danymi do dopisania..???......bo tak tutaj...w stronach ...to sie zgubi.... a jak sie pisze o podawanie danych to nie kazda akurat zajrzy..i nie kazda akurat nadrabia wiekszej ilosci stron.....a tak za jakis czas kolejne kilka osob dopiszesz ..jak sie uzbiera liczniejsza grupa to aktualizacje... a jak juz nie bedziesz chciala tego robic to tez daj znac :)
No wlasnie kilka nowych dziewczyn napisalo na priv, wiec mi to nie zginelo, ale juz sobie oczekujaca zanotowalam ;) i jeszcze mama2018 musze dopisac ;)

Ja kwas jadłam od początku listopada bo się staraliśmy, także chyba będzie ok.
Jadłam jak szalona kiwi i wyczytałam, że tam sporo kwasu foliowego jest.. Jeszcze organizm wyszukiwał :p

Ja tez od listopada zaczęłam łykać prenatal uno, niedawno przeszłam na duo. Podobno foliany zawarte w witaminach są lepiej przyswajalne niż kwas foliowy, ale ile w tym prawdy ... jeszcze te 4 lata temu był tylko kwas na pocZatku, a teraz już miałam zalecone te witaminy ;)

reklama
Do góry