Dziewczyny co z kwasem foliowym? Odstawilyscie w drugim trymestrze, czy bierzecie?
Ja w ogóle osobno nie łykam kwasu , starczy jak łykam prenatal Duo w składzie jest już kwas foliowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co z kwasem foliowym? Odstawilyscie w drugim trymestrze, czy bierzecie?
Ja biorę tylko kwas foliowy lekarz nie mówił mi żeby odstawić
Piszcie gotowe do wklejenia hasla na priv do Igorovelowe.... bo tutaj to zniknie znowu.... dopisz jeszcze nick zeby byl gotowiec kopjuj wklejNo moje tez 1sze, pisałam, ze prosze o dopisanie , ale może zostałam pominięta
Wiec 26lat, TP 15.10 pierwsze dziecko
Tez dostalam ta zabawkę [emoji3][emoji3][emoji173]
Ja mam prosbe czy daloby rade taka liste bez plci dostac...?
Bo na fb w miejscu " informacje o grupie" ilosc znakow za duza wyszla...
I cos trzeba usunac.. bo limit to 3000
Hmm a czemu mi się ten link nie otwiera ? Pisze że nie mam dostępu lub błąd strony... To jakas tajna grupa ?
Ja jak kliknelam twoje zdjecia to mi je sciagnelo na tel [emoji14]Nie wiem o co chodzi. Ja sama nie mogę otworzyć zdjęć które dodałam bo wyskakuje mi to samo ....
A to w tym się nie odnalazłam faktycznie na swoją obronę mam to że miałam dzisiaj męczący dzień więc nadrabiałam Was przysypiając w autobusie [emoji30]Nam chodzilo o mamy z 3 dzieci ktora najmlodsza... Twoje chyba pierwsze...
Igorowelowe.. chyba oczekujaca 123 nie ma na liscie..ale ja slepa jestem
To chybka babka jest malo delikatna... absolutnie gdyby moj prywatny Cie badal.. nic by nie bolalo..jest meeega delikatny a ja zawsze sie spinam i stresuje.. przed badaniem... i cofam w fotelu.. tak jakos mam.. a ledwo dotyk czuć przy badaniuWidze że żadna nie boli tylko mnie [emoji12] a ja myślałam ze wciazy kazda boli [emoji38]
Dla mnie normalnie jest mega nieprzyjemne i ociera sie o bol ale w ciazy to masakra jakas dziwna jestem