Karolina_st
Fanka BB :)
Mnie raz na jakiś czas pobolewa, często jak się przemęcze dzień wcześniej.. ale chyba to normalne póki nie ma jakichś plamien nie?Cos mnie dziś brzuch boli [emoji58]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie raz na jakiś czas pobolewa, często jak się przemęcze dzień wcześniej.. ale chyba to normalne póki nie ma jakichś plamien nie?Cos mnie dziś brzuch boli [emoji58]
No to samo Oczekujaca 123 spoko wszystkie w ciąży... ja ostatnio klucz w drzwiach zostawilam.... i plastik do kartonow wywalilam... sasiadka mnie poprawila... ja nie wiem gdzie mam głowę....A to w tym się nie odnalazłam faktycznie na swoją obronę mam to że miałam dzisiaj męczący dzień więc nadrabiałam Was przysypiając w autobusie [emoji30]
Ja chyba przesadzilam z wysilkiemMnie raz na jakiś czas pobolewa, często jak się przemęcze dzień wcześniej.. ale chyba to normalne póki nie ma jakichś plamien nie?
Ja też nie czuję się komfortowo w czasie badania. :/ trochę ból ale i ciągnięcia, napieranie. Takie dziwne.Ja jestem przewrażliwiona i aż podskakuje przy rozpoczęciu badania, może nie odczuwam bólu ale bardzo duży dyskomfort i chce żeby jak najszybciej się skończyło...
Nabawiłam się tego stresu i napięcia od masażu szyjki macicy przy porodzie...
Ja chyba przesadzilam z wysilkiem
Ja mam prosbe czy daloby rade taka liste bez plci dostac...?
Bo na fb w miejscu " informacje o grupie" ilosc znakow za duza wyszla...
I cos trzeba usunac.. bo limit to 3000
Właśnie nie. Wyniki ok. Ja nie pytałam o odstawienie kwasu, on też nic nie wspominał o tym więc cały czas biorę. Za 2 tygodnie wizyta więc jak nie zapomnę to spytam czy dalej brać, i czy w ogóle jest sens brania DHA i innych suplementów na tym etapie w moim przypadku bo widzę że dużo z was stosuje suplementyWidocznie tak masz skoro Ci tak kazał , moze miałaś niskie wyniki i dlatego...