reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A to w tym się nie odnalazłam :D faktycznie :D na swoją obronę mam to że miałam dzisiaj męczący dzień więc nadrabiałam Was przysypiając w autobusie [emoji30]
No to samo Oczekujaca 123 :) spoko wszystkie w ciąży... ja ostatnio klucz w drzwiach zostawilam.... i plastik do kartonow wywalilam... sasiadka mnie poprawila... ja nie wiem gdzie mam głowę....

Pisalam kiedys ze jestem najmlodsza mama 3 dzieci...ale jest jedna rzeczywiscie mlodsza :) Mummi 27 ...ale przejrze jeszcze aktualna liste... :) ..tak Mummi najmlodsza :)

Ostatnia edycja:
Ja jestem przewrażliwiona i aż podskakuje przy rozpoczęciu badania, może nie odczuwam bólu ale bardzo duży dyskomfort i chce żeby jak najszybciej się skończyło...
Nabawiłam się tego stresu i napięcia od masażu szyjki macicy przy porodzie...
Ja też nie czuję się komfortowo w czasie badania. :/ trochę ból ale i ciągnięcia, napieranie. Takie dziwne.

Ja zamiast pisać plany do pracy bo obiecałam dyrektorce ze do czerwca będę pisać to robiłam dziś wszystko tylko nie to [emoji23]
Odkurzalam, myłam podłogę, robiłam dwa razy frytki, sąsiadka na kawce była, prałam dywan, szorowałam wannę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam trzy dni na napisanie tego zanim pójdę do szpitala. A jutro jedziemy wreszcie oglądać nowe narożniki na nowe mieszkanko [emoji173]️

dziewczyny pojechałam dla świętego spokoju, nic nie mówiłam o ruchach, powiedziałam tylko o bólu który mnie dziś złapał był tak silny że aż zgięło mnie w pół, trwał dosłownie ze 3 sekundy, zbadali mnie, z maleństwem wsyztsko ok, faktycznie jest odwrócone plecami ;) przynajmniej mogę spać spokojnie! spokojna mama = szczęśliwa mama ;)

reklama
Widocznie tak masz skoro Ci tak kazał , moze miałaś niskie wyniki i dlatego...
Właśnie nie. Wyniki ok. Ja nie pytałam o odstawienie kwasu, on też nic nie wspominał o tym więc cały czas biorę. Za 2 tygodnie wizyta więc jak nie zapomnę to spytam czy dalej brać, i czy w ogóle jest sens brania DHA i innych suplementów na tym etapie w moim przypadku :) bo widzę że dużo z was stosuje suplementy

Do góry