reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Mi ostatnio włączyło się upośledzenie mózgowe :errr:, nie dość ze pomyliłam pedały gazu i hamulca w aucie ..... gdzie jeżdżę autem już jakieś 12 lat non stop..... to ciagle albo rycze albo mam ful energii , humor zmienia mi się w sekundę , wczoraj wygoniłam męża z sypialni bo śmierdział perfumami.... ogólnie czuje się jak psycholka .... mam nadzieje ze jakoś ze mną wytrzymają do końca ciąży ....
. Na dodatek dziś powiedziałam mężowi ze w dupie mam ze on ma dużo pacjentów i operacje , za ma wracać do domu i się mną zajmować .... normalnie styki jakieś nie kontaktują :no:

reklama
Mój pracuje dokładnie tak samo !!!!! No ja jak wrócę do zawodu to pracuje na cały etat 5h dziennie ale mogę mieć np na 12-17 i tu już kiepsko.
Plus jest tez taki ze mój facet może tez pracować w domu awaryjnie. A jego szefem jest jego ojciec [emoji23]
Mojego tez szefem jest jego ojciec, ale teraz otwiera swoja firme [emoji4]

. Na dodatek dziś powiedziałam mężowi ze w dupie mam ze on ma dużo pacjentów i operacje , za ma wracać do domu i się mną zajmować .... normalnie styki jakieś nie kontaktują :no:
Uuu..po bandzie:oo:ale mąż na pewno zrozumie,przecież wie,że taka pyskata nie jesteś:-p

Ja za to w ciaży ostoja spokoju...zero płaczu,zero histerii,zero krzyków. Tylko mnie teściowa wkurza

Dziewczyny, czy tez tak miałyście ze po pobraniu cytologii miałyście plamienia? Mnie poinformował o tym gin, ze rozpulchniona szyjka i może się zdarzyć plamienie ale ja po dzisiejszej wizycie już takiego nerwa mam ze nie wiem, czy tak ma każda czy po prostu niedelikatny był
Cytologia w ciąży jak i przed różniła się. Ta przed była przy pomocy 'szczoteczki' i faktycznie miałam lekkie krwawienie. Teraz miałam taką pacynke że nic nie poczułam a Pani poboerajaca mowila że w bardzo niewielu przypadkach występuje plamienie przy tych pacynkach.

No fajnie chwaliłam się specerem ? I chyba się zmęczyłam .

po prysznicu robię demakijaż twarzy i zaczyna mi krew z nosa leciec ? Bez przesady nie duzo ale mi zadko kiedy leciała krew więc się wystraszyłam ... Odrazu na google poszłam i niby w ciąży to się zdarza...

U Was jak była taka sytuacja że leciała Wam krew z nosa ?

No własnie ja też mówię "mały",myslę nad imieniem dla chłopca,a ciuszki jak ogladam to też głownie takie bardziej chłopiece.
Tylko tego imienia wciąż i wciąż nie mam....

Ja mam dodatkowo polip i on czasem może plamic delikatnie,więc nawet jesli po cyto cos...to nie rozróżnię:eek:

A ja dzis zakupiłam arbuza:) No mówię Wam,takiego pysznego jeszcze w życiu nie jadłam :-) :)

Smaka na arbuza zrobiłaś jutro kupię hihi . Teraz mam na tapecie kiwi i jabłka... Arbuz będzie następny :D

No własnie ja też mówię "mały",myslę nad imieniem dla chłopca,a ciuszki jak ogladam to też głownie takie bardziej chłopiece.
Tylko tego imienia wciąż i wciąż nie mam....

Ja mam dodatkowo polip i on czasem może plamic delikatnie,więc nawet jesli po cyto cos...to nie rozróżnię:eek:

A ja dzis zakupiłam arbuza:) No mówię Wam,takiego pysznego jeszcze w życiu nie jadłam :-) :)
Ja uwielbiam arbuzy pewnie będę jadła na kilogramy [emoji173]

reklama
No fajnie chwaliłam się specerem ? I chyba się zmęczyłam .

po prysznicu robię demakijaż twarzy i zaczyna mi krew z nosa leciec ? Bez przesady nie duzo ale mi zadko kiedy leciała krew więc się wystraszyłam ... Odrazu na google poszłam i niby w ciąży to się zdarza...

U Was jak była taka sytuacja że leciała Wam krew z nosa ?
Było takie pytanie jakiś czas temu więc chyba się zdaza :) ja miałam raz ale tak dosłownie 2 krople

Do góry