reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

No własnie ja też mówię "mały",myslę nad imieniem dla chłopca,a ciuszki jak ogladam to też głownie takie bardziej chłopiece.
Tylko tego imienia wciąż i wciąż nie mam....

Ja mam dodatkowo polip i on czasem może plamic delikatnie,więc nawet jesli po cyto cos...to nie rozróżnię:eek:

A ja dzis zakupiłam arbuza:) No mówię Wam,takiego pysznego jeszcze w życiu nie jadłam :-) :)
Ja mam dwóch chłopaków więc nie nastawiam się na nic innego i też mówię on ;) ale mi narobiłaś teraz smaka na arbuza [emoji14] mój ulubiony owoc :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, czy tez tak miałyście ze po pobraniu cytologii miałyście plamienia? Mnie poinformował o tym gin, ze rozpulchniona szyjka i może się zdarzyć plamienie ale ja po dzisiejszej wizycie już takiego nerwa mam ze nie wiem, czy tak ma każda czy po prostu niedelikatny był
Mój zawsze to mówi, a raczej delikatny jest. Może kiedyś miałam plamienie, ale zwykle jednak nie.

Raz płaczę, raz jestem pełna nadziei, raz wściekła - normalnie powiem doktorkowi, żeby mnie do psychiatryka wysłał.

Oby jak najszybciej zmigrowało do góry! A jak ząb?
Trzecia doba antybiotyku i chyba coś zaczyna działać , cały czas wyglądam jak chomik , ale ból już trochę mniejszy , da się w ciągu dnia wytrzymać bez przeciwbólowych , jeszcze problemy z jedzeniem ale mam nadzieje ze już wszystko na dobrej drodze :yes:

@aspekt trzymam kciuki!

@Katrina33 ja też muszę sobie uciąć drzemkę codziennie, a jeśli wyjątkowo z jakiegoś powodu nie mogę to do wieczora aż mi słabo w głowie...

@Pl-AN*NA-Trzecie Ja może nie po cytologii, ale po "zwykłym" badaniu z wziernikiem krwawilam, tylko w czasie tej samej wizyty pokazał się krwiak na usg przy szyjce, więc założyłam, że od tego całego uciskania na wizycie się po prostu opróżnił...

Mój zawsze to mówi, a raczej delikatny jest. Może kiedyś miałam plamienie, ale zwykle jednak nie.

Raz płaczę, raz jestem pełna nadziei, raz wściekła - normalnie powiem doktorkowi, żeby mnie do psychiatryka wysłał.

Aspekt wcale się nie dziwie- ja nie mam takich akcji jak Ty a tez czuje ze mi hormony buzują. Nawet koleżanki w pracy stwierdziły ze szybko mi się ciśnienie podnosi. Ty jesteś naprawdę dzielna w tym wszystkim!!

Mi właśnie dzisiaj na wizycie tez wyszedł mały krwiak 2cmx6mm, dostałam duphaston żeby się wchłonął. Nic w sumie nie mówiła że mam się oszczędzać bardziej czy coś, tylko że się nie martwić bo jest malutki i do następnej wizyty już powinno go nie być. Zapomniałam zapytać co w takim wypadku że współżyciem... Myślicie że jak nic nie mówiła to nie ma przeciwwskazań?

Mi ostatnio włączyło się upośledzenie mózgowe :errr:, nie dość ze pomyliłam pedały gazu i hamulca w aucie ..... gdzie jeżdżę autem już jakieś 12 lat non stop..... to ciagle albo rycze albo mam ful energii , humor zmienia mi się w sekundę , wczoraj wygoniłam męża z sypialni bo śmierdział perfumami.... ogólnie czuje się jak psycholka .... mam nadzieje ze jakoś ze mną wytrzymają do końca ciąży ....

Mi właśnie dzisiaj na wizycie tez wyszedł mały krwiak 2cmx6mm, dostałam duphaston żeby się wchłonął. Nic w sumie nie mówiła że mam się oszczędzać bardziej czy coś, tylko że się nie martwić bo jest malutki i do następnej wizyty już powinno go nie być. Zapomniałam zapytać co w takim wypadku że współżyciem... Myślicie że jak nic nie mówiła to nie ma przeciwwskazań?
Ja bym sie wstrzymała,przez 3 tygodnie jakos dasz rade a chłop smaków nabierze :p

@aspekt nikt sie nie dziwi,że Ci buzują...za duzo dziewczyno na Ciebie spadło :(

reklama
Do góry