reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Mi ostatnio włączyło się upośledzenie mózgowe :errr:, nie dość ze pomyliłam pedały gazu i hamulca w aucie ..... gdzie jeżdżę autem już jakieś 12 lat non stop..... to ciagle albo rycze albo mam ful energii , humor zmienia mi się w sekundę , wczoraj wygoniłam męża z sypialni bo śmierdział perfumami.... ogólnie czuje się jak psycholka .... mam nadzieje ze jakoś ze mną wytrzymają do końca ciąży ....
. Na dodatek dziś powiedziałam mężowi ze w dupie mam ze on ma dużo pacjentów i operacje , za ma wracać do domu i się mną zajmować .... normalnie styki jakieś nie kontaktują :no:

reklama
Mój pracuje dokładnie tak samo !!!!! No ja jak wrócę do zawodu to pracuje na cały etat 5h dziennie ale mogę mieć np na 12-17 i tu już kiepsko.
Plus jest tez taki ze mój facet może tez pracować w domu awaryjnie. A jego szefem jest jego ojciec [emoji23]
Mojego tez szefem jest jego ojciec, ale teraz otwiera swoja firme [emoji4]

. Na dodatek dziś powiedziałam mężowi ze w dupie mam ze on ma dużo pacjentów i operacje , za ma wracać do domu i się mną zajmować .... normalnie styki jakieś nie kontaktują :no:
Uuu..po bandzie:oo:ale mąż na pewno zrozumie,przecież wie,że taka pyskata nie jesteś:-p

Ja za to w ciaży ostoja spokoju...zero płaczu,zero histerii,zero krzyków. Tylko mnie teściowa wkurza

Dziewczyny, czy tez tak miałyście ze po pobraniu cytologii miałyście plamienia? Mnie poinformował o tym gin, ze rozpulchniona szyjka i może się zdarzyć plamienie ale ja po dzisiejszej wizycie już takiego nerwa mam ze nie wiem, czy tak ma każda czy po prostu niedelikatny był
Cytologia w ciąży jak i przed różniła się. Ta przed była przy pomocy 'szczoteczki' i faktycznie miałam lekkie krwawienie. Teraz miałam taką pacynke że nic nie poczułam a Pani poboerajaca mowila że w bardzo niewielu przypadkach występuje plamienie przy tych pacynkach.

No fajnie chwaliłam się specerem ? I chyba się zmęczyłam .

po prysznicu robię demakijaż twarzy i zaczyna mi krew z nosa leciec ? Bez przesady nie duzo ale mi zadko kiedy leciała krew więc się wystraszyłam ... Odrazu na google poszłam i niby w ciąży to się zdarza...

U Was jak była taka sytuacja że leciała Wam krew z nosa ?

No własnie ja też mówię "mały",myslę nad imieniem dla chłopca,a ciuszki jak ogladam to też głownie takie bardziej chłopiece.
Tylko tego imienia wciąż i wciąż nie mam....

Ja mam dodatkowo polip i on czasem może plamic delikatnie,więc nawet jesli po cyto cos...to nie rozróżnię:eek:

A ja dzis zakupiłam arbuza:) No mówię Wam,takiego pysznego jeszcze w życiu nie jadłam :-) :)

Smaka na arbuza zrobiłaś jutro kupię hihi . Teraz mam na tapecie kiwi i jabłka... Arbuz będzie następny :D

No własnie ja też mówię "mały",myslę nad imieniem dla chłopca,a ciuszki jak ogladam to też głownie takie bardziej chłopiece.
Tylko tego imienia wciąż i wciąż nie mam....

Ja mam dodatkowo polip i on czasem może plamic delikatnie,więc nawet jesli po cyto cos...to nie rozróżnię:eek:

A ja dzis zakupiłam arbuza:) No mówię Wam,takiego pysznego jeszcze w życiu nie jadłam :-) :)
Ja uwielbiam arbuzy pewnie będę jadła na kilogramy [emoji173]

reklama
No fajnie chwaliłam się specerem ? I chyba się zmęczyłam .

po prysznicu robię demakijaż twarzy i zaczyna mi krew z nosa leciec ? Bez przesady nie duzo ale mi zadko kiedy leciała krew więc się wystraszyłam ... Odrazu na google poszłam i niby w ciąży to się zdarza...

U Was jak była taka sytuacja że leciała Wam krew z nosa ?
Było takie pytanie jakiś czas temu więc chyba się zdaza :) ja miałam raz ale tak dosłownie 2 krople

Do góry