reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Widzialyscie jaka akcja w, szpitalu na Bielanach? Szpital naslal policję na matkę dziecka, która nie wyraziła zgody na zabiegi profilaktyczne u dziecka. Mało tego, policja tam jest i jej pilnuje a jej rodzice i ojciec dziecka nie mogą do niej wejść..

Gdzie takie info jest? Matko kochana,to cóż to za zabiegi? :O
Profilaktyczne, pewnie zabieg credego, witamina k domiesniowo i obstawiam odmowę szczepień, bo Justyna Socha ze stop nop jest na miejscu.
Obejrzałam teraz filmiki, ochroniarz zadzwonił po policję i nie wpuscil rodziny, zadając od ojca dziecka potwierdzenia na piśmie, że jest jego ojcem. No cuda na kiju.
Na facebooku na stronie stowarzyszenia stop nop są te filmiki wrzucone

Profilaktyczne, pewnie zabieg credego, witamina k domiesniowo i obstawiam odmowę szczepień, bo Justyna Socha ze stop nop jest na miejscu.
Obejrzałam teraz filmiki, ochroniarz zadzwonił po policję i nie wpuscil rodziny, zadając od ojca dziecka potwierdzenia na piśmie, że jest jego ojcem. No cuda na kiju.
Na facebooku na stronie stowarzyszenia stop nop są te filmiki wrzucone
Ja tam jestem raczej zwolenniczką szczepień,ale to wygląda jakby ta dziewczyna co najmniej groziła podlozeniem bomby :O

Ja tam jestem raczej zwolenniczką szczepień,ale to wygląda jakby ta dziewczyna co najmniej groziła podlozeniem bomby :O
Też byłam. Do szóstego miesiąca życia mojej córki. Szczepilam sumiennie i na wszystko. Aż przy ostatniej dawce na WZW B córka dostała zapaści i ledwo ją odratowali w szpitalu. Potem regres rozwoju. Cała gama schorzeń większych i mniejszych, który wyszły dosłownie w trakcie dwóch tygodni od tamtego szczepienia. Na koniec podejrzenie padaczki poszczepiennej, która możemy potwierdzić dopiero teraz, kiedy fale mózgowe ukształtowały się do końca...
Nie zaszczepie już nigdy więcej. Na nic. Żadnego dziecka. Córka ma odroczenie od neurologa, więc dali nam spokój. Z drugim dzieckiem będzie przeprawa... :(

Też jestem zwolenniczką szczepień i uważam że cały antyszczepionkowy ruch zrobił dużo więcej złego niż dobrego. Ale to co piszesz w głowie mi się nie mieści! Odmowa zabiegu Credego czy zastrzyku z witaminy K nikogo jeszcze nie zabiła. Jeśli jest tak jak piszesz to uważam to za skandal.

Też byłam. Do szóstego miesiąca życia mojej córki. Szczepilam sumiennie i na wszystko. Aż przy ostatniej dawce na WZW B córka dostała zapaści i ledwo ją odratowali w szpitalu. Potem regres rozwoju. Cała gama schorzeń większych i mniejszych, który wyszły dosłownie w trakcie dwóch tygodni od tamtego szczepienia. Na koniec podejrzenie padaczki poszczepiennej, która możemy potwierdzić dopiero teraz, kiedy fale mózgowe ukształtowały się do końca...
Nie zaszczepie już nigdy więcej. Na nic. Żadnego dziecka. Córka ma odroczenie od neurologa, więc dali nam spokój. Z drugim dzieckiem będzie przeprawa... :(

No widzisz, właśnie dla takich dzieci jak twoje musi być parasol ochronny, powstały przez szczepienie tych 95% populacji. Szkoda że nie każdy wie o tym że jego dzieciom szczepienie w jakiś sposób zagraża :( Mieliście w rodzinie inne takie przypadki? Myślę że jeśli córka miała takie problemy to nie powinni odmawiać odroczenia szczepień dla kolejnego dziecka.

Dziewczyny, czy tez tak miałyście ze po pobraniu cytologii miałyście plamienia? Mnie poinformował o tym gin, ze rozpulchniona szyjka i może się zdarzyć plamienie ale ja po dzisiejszej wizycie już takiego nerwa mam ze nie wiem, czy tak ma każda czy po prostu niedelikatny był

Nie wiem czy w ciazy jest tak samo ale zaraz przed ciaza mialam pobierana cytologie to samo mi gin powiedzial ze moge zaplamic po tym bo bylam tez krotko po okreske i chyba cos tam kapnelo rzeczywiscie

reklama
Mi właśnie dzisiaj na wizycie tez wyszedł mały krwiak 2cmx6mm, dostałam duphaston żeby się wchłonął. Nic w sumie nie mówiła że mam się oszczędzać bardziej czy coś, tylko że się nie martwić bo jest malutki i do następnej wizyty już powinno go nie być. Zapomniałam zapytać co w takim wypadku że współżyciem... Myślicie że jak nic nie mówiła to nie ma przeciwwskazań?

Ja mialam zakaz przy krwiaku

Do góry