jeszcze mi się nie zdarzyłoJeszcze a propo jedzenia ..... jecie w nocy ? Bo ja od jakiegoś czasu budzę się 1-3 na nocne karmienie ..... próbuje oszukać się woda ale nic to nie daje ... bo jak za długo jestem głodna to z tego głodu wymiotuje ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze mi się nie zdarzyłoJeszcze a propo jedzenia ..... jecie w nocy ? Bo ja od jakiegoś czasu budzę się 1-3 na nocne karmienie ..... próbuje oszukać się woda ale nic to nie daje ... bo jak za długo jestem głodna to z tego głodu wymiotuje ...
Jeszcze a propo jedzenia ..... jecie w nocy ? Bo ja od jakiegoś czasu budzę się 1-3 na nocne karmienie ..... próbuje oszukać się woda ale nic to nie daje ... bo jak za długo jestem głodna to z tego głodu wymiotuje ...
Ja mam zawsze jogurt pitny pod ręką bo woda na 5 minut głód zaspokaja ;pJeszcze a propo jedzenia ..... jecie w nocy ? Bo ja od jakiegoś czasu budzę się 1-3 na nocne karmienie ..... próbuje oszukać się woda ale nic to nie daje ... bo jak za długo jestem głodna to z tego głodu wymiotuje ...
Oo właśnie o kiwi zapomniałam. Na początku jadłam ile wlezie, teraz mi zeszło na słodyczeja codziennie jadłabym kiwi a teraz nachodzi mnie cały czas na lody w czekoladzie najchętniej jadłabym tylko sałatki z zielonych warzyw i gotowane mięso prawdopodobnie rośnie mi synek
Ja chyba nadrabiam pierwsze 3 miesiące w których schudłam 6 kg....Ja na szczęście nie [emoji23] a i tak wyglądam już na 6 mc [emoji23][emoji23][emoji23]
Popatrz,tak o tym nie pomyslalam muszę wybrać piekny wzór dla małego człowieka i zamowie taki jak mowisz za groszeJak napiszesz do nich w wiadomości przy zamówieniu ze chcesz 75x100 to ci tak wytna i będzie wtedy super kocyk w cenie 32 zł.
Ja chyba nadrabiam pierwsze 3 miesiące w których schudłam 6 kg....