Jsawww
Fanka BB :)
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieliW zimnym czy ciepłym plynie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieliW zimnym czy ciepłym plynie?
Jeżeli znajdziesz gdzieś do kupienia suszona korę dębu( u nas w aptekach i sklepach ze zdrowa żywnością)...to zaparzasz w misce jak herbatę i moczysz zadek ....
Kefir owszem, ale do picia. Położna zalecala mi w pierwszej ciąży pić kefir jak miałam infekcje. Ale wyraźnie zaznaczyła ,,pić, nie wcierac,,Ja tez 30, ale wage startowa tez mialam wieksza [emoji14]
Jezuu, moje tez!! Ostatnio maz mowi, pokaz zdjecia z ciqzy z Igorem, a ja na to ze nie wiem gdzie sa [emoji23][emoji23] bylam gruba jak swinka! Mialam nietylko druga brode, ale az z 5 podwojnych podbrodkow [emoji23][emoji23]
Slyszalam o tym sposobie, z tym ze z jogurtem naturalnym badz smietana, chodzi chyba o zakwaszenie pochwy... Jednak nigdy nie stosowalam![]()
Ja tez 30, ale wage startowa tez mialam wieksza [emoji14]
Jezuu, moje tez!! Ostatnio maz mowi, pokaz zdjecia z ciqzy z Igorem, a ja na to ze nie wiem gdzie sa [emoji23][emoji23] bylam gruba jak swinka! Mialam nietylko druga brode, ale az z 5 podwojnych podbrodkow [emoji23][emoji23]
Slyszalam o tym sposobie, z tym ze z jogurtem naturalnym badz smietana, chodzi chyba o zakwaszenie pochwy... Jednak nigdy nie stosowalam![]()
To u mnie jest taka sytuacja, że ja i siostra jesteśmy w ciąży. Ja mam termin na 10 października, a ona na koniec października. Dzieci będą z tego samego miesiąca i roku.![]()
Nie do końca. Właśnie szukałam informacji. To ponoć całkiem inne bakterie, niż te w pochwie i mogą nasilic infekcję, jeśli jest bakteryjna.Wypróbować mozna...przeciez kefir nas nie zabijea jak pomoże...
Pytam bo generalnie zbyt ciepła woda czy nasiadowki zabronione są w ciąży,ale o magicznym działaniu kory poza ciąża slyszalam
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieli![]()
Uważam ze bezpieczniej zrobić pare krótkich nasiadówek lub podmywac się ziołami niż brać np nystatyne która wali po wątrobie aż miłoPytam bo generalnie zbyt ciepła woda czy nasiadowki zabronione są w ciąży,ale o magicznym działaniu kory poza ciąża slyszalam![]()