Jsawww
Fanka BB :)
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieliW zimnym czy ciepłym plynie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieliW zimnym czy ciepłym plynie?
Jeżeli znajdziesz gdzieś do kupienia suszona korę dębu( u nas w aptekach i sklepach ze zdrowa żywnością)...to zaparzasz w misce jak herbatę i moczysz zadek ....
Kefir owszem, ale do picia. Położna zalecala mi w pierwszej ciąży pić kefir jak miałam infekcje. Ale wyraźnie zaznaczyła ,,pić, nie wcierac,,Ja tez 30, ale wage startowa tez mialam wieksza [emoji14]
Jezuu, moje tez!! Ostatnio maz mowi, pokaz zdjecia z ciqzy z Igorem, a ja na to ze nie wiem gdzie sa [emoji23][emoji23] bylam gruba jak swinka! Mialam nietylko druga brode, ale az z 5 podwojnych podbrodkow [emoji23][emoji23]
Slyszalam o tym sposobie, z tym ze z jogurtem naturalnym badz smietana, chodzi chyba o zakwaszenie pochwy... Jednak nigdy nie stosowalam
Ja tez 30, ale wage startowa tez mialam wieksza [emoji14]
Jezuu, moje tez!! Ostatnio maz mowi, pokaz zdjecia z ciqzy z Igorem, a ja na to ze nie wiem gdzie sa [emoji23][emoji23] bylam gruba jak swinka! Mialam nietylko druga brode, ale az z 5 podwojnych podbrodkow [emoji23][emoji23]
Slyszalam o tym sposobie, z tym ze z jogurtem naturalnym badz smietana, chodzi chyba o zakwaszenie pochwy... Jednak nigdy nie stosowalam
To u mnie jest taka sytuacja, że ja i siostra jesteśmy w ciąży. Ja mam termin na 10 października, a ona na koniec października. Dzieci będą z tego samego miesiąca i roku.
Nie do końca. Właśnie szukałam informacji. To ponoć całkiem inne bakterie, niż te w pochwie i mogą nasilic infekcję, jeśli jest bakteryjna.Wypróbować mozna...przeciez kefir nas nie zabije a jak pomoże...
Pytam bo generalnie zbyt ciepła woda czy nasiadowki zabronione są w ciąży,ale o magicznym działaniu kory poza ciąża slyszalam
Zaparzasz i czekasz aż ostygnie żeby było ciepłe jak do kąpieli
Uważam ze bezpieczniej zrobić pare krótkich nasiadówek lub podmywac się ziołami niż brać np nystatyne która wali po wątrobie aż miłoPytam bo generalnie zbyt ciepła woda czy nasiadowki zabronione są w ciąży,ale o magicznym działaniu kory poza ciąża slyszalam