NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ale newsy na instagramie, mama ginekolog w ciąży [emoji738]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale newsy na instagramie, mama ginekolog w ciąży [emoji738]
@Jsawww coś wspominała, że oboje z mężem są lekarzami... [emoji3]Też to właśnie przeczytałam. Super wiadomość. Mam nadzieję, że tą ciąże przejdzie całą pozytywnie i radośnie. A może pod pseudonimem jest tu z nami na październik?
;-)
Po brzuchu myślę że to raczej 5 jak nie 6 miesiącTeż to właśnie przeczytałam. Super wiadomość. Mam nadzieję, że tą ciąże przejdzie całą pozytywnie i radośnie. A może pod pseudonimem jest tu z nami na październik?
;-)
To najpopularniejszy i najtańszy bo jedyny refundowany Kosztuje grosze i pomaga. Ja biorę od drugiej ciąży bo wtedy mi wykryto niedoczynność +hashimoto. Kiedyś brałam novothyral ale to chyba ze 40zł za opakowanie kosztowało :/ Teraz mam dawkę euthyroxu 75 i TSH bardzo ładne około 1,2.Wszystkie na obnizenie tsh macie ten lek na e......?
Tez miałam novothyrol ale jego nie mozna brac w ciazy. Dziala szybciej i na poziomie komorkowym. Tez jest tani, ja kolo 20zl placilamTo najpopularniejszy i najtańszy bo jedyny refundowany Kosztuje grosze i pomaga. Ja biorę od drugiej ciąży bo wtedy mi wykryto niedoczynność +hashimoto. Kiedyś brałam novothyral ale to chyba ze 40zł za opakowanie kosztowało :/ Teraz mam dawkę euthyroxu 75 i TSH bardzo ładne około 1,2.
No to mamy podobnie. Ja biegunka i wymioty(których nie miałam w ogóle od początku ciąży) przechodziłam po swietach- jeden dzień i przeszło więc myślę że zatrucie. Prenatalne za tydzień też mam nadzieję że dzidziusiowi to nie zaskodziloAle masakra w tej ciąży. Cały poprzedni tydzień miałam mega katar i kaszel. Miałam nadzieję że po weekendzie będzie już dobrze i co? Czymś się zatrułam, od wczoraj biegunka i straszne mdłości. Jak już dziś przeszedł mi ból brzucha po smecta, to zaczęło mnie boleć w dole brzucha A w czwartek prenatalne, strasznie się denerwuję czy to zatrucie i choroba tydzień wcześniej nic nie zaszkodziły dziecku
nie obwinaj siebie, jesli masz mozliwosc ja bym zrobila hermony albo nifty nieinwazyjne / albo usg u innego lekarza z testem pappa
Bylam dziś u innego ginekologa ale tylko na konsulatcji to powiedział mi że ten ginekolog co u niego wczoraj byłam to nie pierwszej mi narobił takiego strachu, bo były też inne kobitki i też miały u niego zle usg a poszły gdzie indziej to było Dobrze, powiedział mi też że nie ma sensu teraz robić usg u innego i żebym poczekala do wtoreku to mi zrobią w tej poradni genetycznej porządne usg, nie wiem czy mam sie uspokoic powiedzial ze będzie dobrze że jestem młodą dziewczyną. Ciutke się uspokoilam ale i tak jestem wystraszona