Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny! Czy któraś dziś wizytuje? Ja mam wizytę na NFZ, pewnie USG swoje "genettyczne" mi zrobi, podglądne maluszka <3 jupi!
Ja na biegunkę wzięłam smectę bo pamiętam że można w ciąży. Ale dziś znów biegunka i poranne wymioty. Chociaż czuję się ogólnie lepiej nie mdli mnie tak strasznie. Mąż obstawia że to z nerwów przed prenatalnymi...
Trzymam kciukiI trzymajcie za mnie kciuki zeby ta glukoza wyszla dobrze
Jejuuu... Mnie to jeszcze czeka, ale boję się, że zwymiotuję jak wypiję tę glukozę podobno smakuje strasznieDziewczyny powoedzenia na wizytach. Ja wlasnie jestem na badaniach wypilam glukoze i czuje sie okropnie i teraz 2 godziny soedze na poczekalni
I u mnie dzisiaj prenatalne na 19 sta. Już się nie mogę doczekać. [emoji5]Hej ja też dzisiaj wizyta u mnie prenatalne też nie mogę się doczekać
No ja na 15 i dzisiaj mąż ze mną jedzie, niech zobaczy co zmajstrowałI u mnie dzisiaj prenatalne na 19 sta. Już się nie mogę doczekać. [emoji5]