ola_9090
Fanka BB :)
Też nieźle [emoji4]u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nieźle [emoji4]u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października
A z usg zidzia mlodsza cy starsza...?Ma któraś z was zaplanowane usg prenatalne w okolicach końcówki 13tc?
Dopiero do mnie dotarło, że gin mi przełożył za 2tyg czyli
Mi wypada na 13t6d i teraz się martwię czy nie za późno i czy wszystko sprawdzi czy dzidziol za,duży już nie będzie :/
Nie wiem czy go nie "zdradzić" i w przyszłym tyg. nie znaleźć kogoś innego, dobrego na to usg
usg wizyta 4.04
No to nieźleJa dzisiaj zwymiotowalam... W Liroy Merlin. Serio. Weszłam z córką między regał z kwiatami, poczułam intensywny zapach, chyba lilie to były. Zdążyłam tylko jednorazowke wyciągnąć z torebki. Matko. Masakra. Nie chcę myśleć co by było jakbym tej reklamówki w torebce nie miała. W pierwszej ciąży nie było czegoś takiego... [emoji23]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października
Piękny ten brzuszek [emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom