reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października ;)
Też nieźle [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
Ma któraś z was zaplanowane usg prenatalne w okolicach końcówki 13tc?
Dopiero do mnie dotarło, że gin mi przełożył za 2tyg czyli
Mi wypada na 13t6d i teraz się martwię czy nie za późno i czy wszystko sprawdzi czy dzidziol za,duży już nie będzie :/

Nie wiem czy go nie "zdradzić" i w przyszłym tyg. nie znaleźć kogoś innego, dobrego na to usg

usg wizyta 4.04

Ma któraś z was zaplanowane usg prenatalne w okolicach końcówki 13tc?
Dopiero do mnie dotarło, że gin mi przełożył za 2tyg czyli
Mi wypada na 13t6d i teraz się martwię czy nie za późno i czy wszystko sprawdzi czy dzidziol za,duży już nie będzie :/

Nie wiem czy go nie "zdradzić" i w przyszłym tyg. nie znaleźć kogoś innego, dobrego na to usg

usg wizyta 4.04
A z usg zidzia mlodsza cy starsza...?

Jak mlodsza to luuzik...

Ja dzisiaj zwymiotowalam... W Liroy Merlin. Serio. Weszłam z córką między regał z kwiatami, poczułam intensywny zapach, chyba lilie to były. Zdążyłam tylko jednorazowke wyciągnąć z torebki. Matko. Masakra. Nie chcę myśleć co by było jakbym tej reklamówki w torebce nie miała. W pierwszej ciąży nie było czegoś takiego... [emoji23]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No to nieźle :D
Ja nie zapomnę jak po posiadówce z baru wracałam z koleżanką autobusem pełnym ludzi i ona się źle poczuła, zwymiotowała w reklamówkę...oj najadłyśmy się wstydu [emoji14]

usg wizyta 4.04

u mnie kuzynka połowa lipca, siostra połowa września i ja połowa października ;)

Moje 2 kuzynki w wrzesien pazdziernik... ja w polowie pazdziernika.. i przyjaciolka koncowka pazdziernika...

No to ten rok owocny bedzie...

W zesym roku 2017... na moim kameralnym malym zamknietym osiedlu...gdzie mieszkaja 52 rodziny...
7 dzieci sie urodzilo.
6 dzieci w 2015 i
4 dzieci z 2014.. i
4 z 2013.
.i sa tez troche starsze... jest ekstra !!! Jak w6jdziemy wszyscy na dwor.. to kazdy ogarnia dzieci ktore aktualnie ma pod nogami... hahaha

Ciekawe ktora do mnie dolaczy w 2018.... wiekszosc rodzila w zeszlym roku :)

A tą amniopunkcję to w każdym tyg.można wykonać?

Co jeśli na usg wyjdzie coś nie tak i trzeba będzie rozszerzyć diagnostykę a ja już 14tydz zacznę...ciekawe

usg wizyta 4.04

reklama
Do góry